AUTOMOBILI U RAZMERI

Gospodo, dozvolite mi da vam predstavim model za koji nisam verovao da cu ikad imati. . . Zapravo toliko sam bio ubedjen da ga nikad necu imati da mi nikad nije ni padalo na pamet da ga trazim jer i da ga nadjem uvek je kostao nesto papreno. . . I sada mi je uleteo za "smesne" novce. . . Jos uvek ne mogu da verujem kako mi je lako uleteo. . . I to nov, jos uvek u kutiji i nikad raspakovan. . .

BMW E46 M3 CSL 1:18 AA

aa2102.jpg

@ b12cky

Hvala! Izgleda da vazi ono narodno verovanje "Sto radis za Bozic radices cele godine", ja sma taj dan izbunario Pulmana, sada CSL-a. . . Tako da ono. . . Kupujte ljudi modele za Bozic, sta da Vam kazem :D

@ Goshmar

Hvala :)
Dobar je i tvoj M1 :)

Super je, kada gledam ove vase modele koji nisu i supermarketa :) ukapiram da me sve vise zanima kako vi to kupujete preko neta,ja evo gledam na e bay-u njemackom, i sem racuna u banci i naravno love sta mi jos treba, kako da znam koji je model slobodan tj da nije vec prodan, mozda je pitanje glupo ali zanima me ako ima neko voljan da mi pojasni? Unaprijed hvala...

@ goranp

Fin je taj 327 mozda za koji dan i kod mene bude jedan takav :)

@ BMW X6

Imas M3 E30 od AutoArta i dosta je lepo uradjen. Ne znam sad tacno koja je cena ali imas ga i kao crvenog, crnog i sivog. Taj E30 sto je na slici je li to tvoj ili neki drugi? Koliko vidim to je obican E30 sa 4 vrata. . .

Okaci na temu o BMW-u, da ovde ne spamujemo. . . Inace mene bi zanimalo da vidim :) Ja kontam da jednom odradim E30 ali kabriolet. . . Crven i bez iznutra i bez krov. . . Vec sam nabavio Bentlijev prirucnik sad jos samo auto da nabavim :D

Back