AUTOMOBILI U RAZMERI

Au skupo je to i previse 100e :/ uzgred sutra mi je rodjendan pa sam mislio da se pocastim istim al *** previse je to :) doduse malopre sam dobio na poklon od brata http://4.***************/-1iXAbFDTg...dupMI/s1600/BMW+335d+Touring+-+White+-+03.jpg Buragov 1/24 samo sto je moj sivi :) eto prvi BMW u kolekciji :) :P uskoro cu slikati sve redom ,vec imam slike cele moje male kolekcije automobila pa cu postaviti da vidite :)

Samo za registraciju 450 evra :zima2:

Znam za registraciju i bas zato i kazem, jer nepase bas svima svaki motor. Ako hoce da uziva u autu i sl. onda bi mu mozda bolje bolje da uzme neki E30 sa 2l ili nesto starije sto nije tako veliko i tesko i gde 2l lepo pasuje. Ja kad sam vozio Z3 sa 1.8l meni je to bio krs nad krsevima. Nikako uzivanje u voznji, nista od onog klasicnog BMW uzitka. . . Zato ga na kraju nisam ni uzeo iako je, iskreno govoreci, bio u odlicnom stanju. . .:)

hvala svima na dobrodoslici :) ja BMW kao auto volim nisam od onih sto se kurce sto voze BMW-a :) vozio sam m5 e39 doduse nije moj vec od drugara i bio sam vise nego odusevljen naravno jos vise jer volim isti :) e sad sto se tice kupovine svog videcu jos mada cu najv uzeti 520i 1990. godiste :) ne treba mi jaci ,bar za sad a i nemam toliko para za odrzavanje jer sam radim za njega i kupujem ga naravno sam i sve ,nisam tatin i mamin sin sto bi rekli :) a u buducnosti mi je zelja e39 i jednog dana e60 :D :) al otom potom ,ovaj je 1000e :D a ti su jedno 15ak puta skuplji :D , nadam se da ovi BMW-vi ( igracke ) nisu papreno skupi :D da se ne izblamiram ono odem sa 20e a ono kosta 50e :D inace danas sam bas trazio po gradu i nigde nema e34 ili e39 :( cak ni e60 :/ uzeo bih u razmeri i od 1/24 , prosto bih voleo da imam kolekciju BMW-a pa nakon toga AUDI a onda Policijske verzije svih :D :) ,zaista mi je drago sto sam nasao ovu temu i ovaj forum uopste :) ako neko prodaje e34/e36/e39 model u 1/24 ili 1/18 nek se javi :D :) inace kolko se krecu sad 1/18 i 1/24 davno nisam pratio cene a nesto mi u radnjama izgleda nerealno ?

Nek ti je sa srecom u pravljenju BMW kolekcije ;) Ja je isto radim ali u 1:18 i modela da ima, ima, nisu bas jeftini ako hoces nesto malo bolje, nije bas da imas svaki model (tu ti je recimo prednost u 1:43, podosta velik izbor, a pogorovu od ovih novijih, a ponegde se da ugrabiti i neka Alpina) ali tokom vremena da se napraviti lepa skupina. . .

Znam za registraciju i bas zato i kazem, jer nepase bas svima svaki motor. Ako hoce da uziva u autu i sl. onda bi mu mozda bolje bolje da uzme neki E30 sa 2l ili nesto starije sto nije tako veliko i tesko i gde 2l lepo pasuje. Ja kad sam vozio Z3 sa 1.8l meni je to bio krs nad krsevima. Nikako uzivanje u voznji, nista od onog klasicnog BMW uzitka. . . Zato ga na kraju nisam ni uzeo iako je, iskreno govoreci, bio u odlicnom stanju. . .:)

Tako sam se i ja osecao kada sam vozio porsche cayene. Realno nikakav uzitak u voznji, u odnosu na Carreru 911 turbo je potpuno bezveze, tako da sam se i ja odlucio da ga ne kupim iako je bio vrlo povoljan, svega nekih 30 glava...
A onda sam se probudio, setio se da zivim u Srbiji, i otisao da pozajmim od majke 50 dindzi za hleb

Jeste,uradjen je malo bolje Maistov,ali su oba daleko od Revelovog..

Imam BMW 850 CSI 1:18 Rewell, čuvam ga više od 15 godina i dan danas je kao nov.
009.jpg

Tako sam se i ja osecao kada sam vozio porsche cayene. Realno nikakav uzitak u voznji, u odnosu na Carreru 911 turbo je potpuno bezveze, tako da sam se i ja odlucio da ga ne kupim iako je bio vrlo povoljan, svega nekih 30 glava...
A onda sam se probudio, setio se da zivim u Srbiji, i otisao da pozajmim od majke 50 dindzi za hleb

Vidis kolega, zato ja ne zivim u Srbiji ;)

A sto se tice inostranstva i poslova , udji brate u te price sa tim raspitaj se ,sigurno ima posla u toj struci , msm ista smo struka samo sto sam ja specijalizovan za racunare i sto sam tek upisao ETF al jbm li ga ...ima Legija Stranaca :D to ja razmisljam ako ovde ne nadjem posao do leta :P :D da ne idem u offtopic jel skupo 300kinti za Cararamove 1/43 modele?

Novo kod mene
images

http://3.***************/_D2F3G9vd2Es/SkzJwq6mn9I/AAAAAAAAA4Q/TiIyeE_dA6Q/s400/BMW-1-Series-Convertible-E88-2.jpg
Danas su naruceni kod dilera i stizu za koji dan. . .
I sa ovom porudzbinom sam kompletirao seriju 1 u 1:18. . .

Back