AUTOMOBILI U RAZMERI

1/18 Auto Art: Diablo, Reventon, Murchelago

P2190023-1.jpg

P2190027-1.jpg

@ NEDO

Super ti je BMW. Nego, kako su mu odradjena sedista? Ja sam gledao "ti" verziju u detalje i nisam nesto bio odusevljen sa njima. Ti stariji radovi Kyosoa su mi nekako rizicni za uzimanje. Svega ima ali zavrsna obrada manjka. . . I ako nije tajna za koliko si ga uzeo?

Plačen je oko 53.- eura.
Ja nisam perfekcionista i nikada nisam možda ni mjerodavan davati sud o modelu. Dosta puta sam pokušao i na kraju se ispostavi da model,bez obzira na cijenu,kvalitet ili proizvođaća nikada nije bio do perfekcije. Uvijek se mogla naći neka mana. Iz tog razloga model raspakujem,postavim na stol u dnevnom boravku i sa udaljenosti od najmanje jednog metra ga gledan(naravno sa vrmena na vrijeme) narednih sat-dva. Kada sam ga dovoljno "zavolio" onda se tek igram s njim. Tada mi ni neke mane ne smetaju previše.
Sjedišta....................za moj pojam odlična. Na oko djeluju kao da su zaista kožna.

Zdravo Aco, najzad se neko javio :)
Nisam video poruku tj, tek sada sam je nasao.
Napisacu ti par komada koje nemam, to su znaci svi 1:72 razmere. BMW Isetta 250, Ford Capri (samo da nije zuti, taj imam), Austin Healey, Mini Moris Van. Od Abrexa Skoda Felicia Cabrio (da nije zelena, nju imam) i Skoda Octavia (stara-da nije teget i bela, te imam :)
Naravno ako jos nesto imas od Abrexa a da je staro, one Skode 120L ako to ima ovde...
Javi ako nadjes nesto pa se cujemo, Hvala Aco.

Napisacu ti par komada koje nemam, to su znaci svi 1:72 razmere. BMW Isetta 250, Ford Capri (samo da nije zuti, taj imam), Austin Healey, Mini Moris Van. Od Abrexa Skoda Felicia Cabrio (da nije zelena, nju imam) i Skoda Octavia (stara-da nije teget i bela, te imam :)
Naravno ako jos nesto imas od Abrexa a da je staro, one Skode 120L ako to ima ovde...

Bmw isseta ,Capri,Austin ,mini morris nema u NS ,ima po koja Skoda stara felicia i oktavia ali boje ne znam jer ne sakupljam iste modele u vise boja.
morao bih videti dal imama nekih duplih 1/72

Znam da nema u NS, bar ih nije bilo kada sam ja krenuo da skupljam. Ima skoda felicia cabrio ako nekog interesuje zelena, jos jedna ostala i bela octavia (stara). I naravno od Cararame dosta ovih losijih u mekom pakovanju, mada njih uglavnom sve imam. Ako ima neko neku informaciju gde ima ovih modela gore sto trazim, bio bih mu zahvalan :)

Cao braticu,pogledacu sta mogu da nadjem i ako nadjem obavesticu te.Ali i goranp ti moze pomoci on ih ima skoro komplet.:D

Hvala.
Ako te nesto konkretno interesuje od 1:43 mogu ti pogledati u N.S. Ne bi verovali, ali najopremljenije radnje sa automobilima u razmeri su 2 apoteke u Novom Sadu :). Do pre par meseci su imali svasta bukvalno, ali to je preko noci nestalo :)

Evo malo i mojih noviteta, nisam dugo bio ovde. Pozdrav novim članovima.
McLaren F1 MP4/28 1985 Alain Prost 1:43 Solido, oduševilo me pakovanje neprovidna kutija na izvlačenje sa malom posvetom unutra. Baš deluje otmeno.

Alfa Romeo 6C 1750 GS (1929) 1:43 Ixo-De Agostini

Nedo, kako cenis tog UT? Ja sam citao neke kritike o njemu i nisu bile bas najbolje, sa tvojih slika (bez uvrede) isto mi ne deluje kao nesto dobro uradjen model. Neretko ga vidjam na e-bay i cena zna da bude i privlacna, ali opet kvalitet me zanima. Kad ga uzmes u sake i sl. Vredi li nesto ili je samo kad vec nema boljeg dobar je i on?

Back