AUTOMOBILI U RAZMERI

momci ideli neko trinaestog februara, na ovaj samam kolekcionara tj skup kolekcionara koji se odrzava u prostorijama fitnes kluba avanti na stadionu ofk beograd.Kolekcionarski klub se zove mint.Neznam samo u koliko sati.Ako neko ide nebi bilo lose da nam nabavi malo slikice.Nebi bilo lose kada bi se takvi sajmovi malo setali po gradovima srbije,imam nemacke novine sa modelima,kod njih se znaju datumi kada su u kom gradu.Kod nas u jagodini nas ima dosta i nismo u mogucnosti da dolazimo,a verujem da je tako i sa drugim gradovima.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima na forumu!
Nov sam clan i dugo sam se predomisljao da li da se registrujem uopste na neki od foruma ,,kolekcionara" ili samo da posmatram sa strane posto imam malu kolekciju naspram vas koji ste na forumu.
Meni u fokusu su modeli Cararame samo 1:72 i Abrex-a takodje 1:72. Ima tu i Buraga 1:18 ali vise volim ove male :)
Da li ima neko od vas da prodaje neke modele-duplikate ili je za menjazu neku? Moja kolekcija je svega 72 autica dok vidim da neko ima i oko 250 komada :(...
I izvinjavam se ako sam neku temu prekinuo usput :)

Pozdrav svima na forumu!
Nov sam clan i dugo sam se predomisljao da li da se registrujem uopste na neki od foruma ,,kolekcionara" ili samo da posmatram sa strane posto imam malu kolekciju naspram vas koji ste na forumu.
Meni u fokusu su modeli Cararame samo 1:72 i Abrex-a takodje 1:72. Ima tu i Buraga 1:18 ali vise volim ove male :)
Da li ima neko od vas da prodaje neke modele-duplikate ili je za menjazu neku? Moja kolekcija je svega 72 autica dok vidim da neko ima i oko 250 komada :(...
I izvinjavam se ako sam neku temu prekinuo usput :)

Dobrodosao braticu,nebitno je kolika ti je kolekcija,bitno je druzenje.I ja kada sam dosao imao sam oko 200,sada imam 720 modela u razmeri 1/43,1/24.Prvenstveno sakupljam 1/43,1/24 samo stare modele do 70-te i u razmeri 1/87 kamione i autobuse.Nebi bilo lose da nam pokazes tvoju kolekciju,a za razmene ce se sigurno naci.Pozdrav.

BMW 327 Cabrio iz 1937 od Guiloy-a
Nakon crnog modela Coupe-a uzeo sam i ovog ne očekujući baš previše ali...................druga prića. Dvobojna karaserija je tako dobro sjela na ovaj model da sam prosto oduševljen. Mada je isti proizvođać a razlika u osnovi je samo u obliku karaserije,Coupe i Cabrio, stiće se dojam da Cabrio za dvije stepenice jaći. Detalji daleko bolje dolaze do izražaja na šarenoj verziji. Posebno mi se dopada izvedba motora koji je dovoljno detaljan da ulazi u kategoriju skupljih modela.Ljubitelji starijih vozila bi bar ovu verziju trebali imati, a još ako su ljubitelji BMW modela onda je nabavka neizbježna.

MGA 1600 Roadster iz 1959 od Revell-a
Sinoć mi je stigao i odavno me nije jedan model toliko obradovao. Očekivao sam jedan klasični Revell-ov model a dobio sam zaista odličan model kojeg se ne bi posramili ni AA ili Kyosho. Mislim da ga je nebeski već jednom prilikom pohvalio te sam morao i ja da ga imam :naughty: . Bijela boja mu stoji odlično i sa crvenom unutrašnjosti se odlično stopila. Posebno sam oduševljen kako je odrađena instrument tabla te niklovani detalji . Zamjerka zbog ne otvaranja prtljažnika nije vrijedna ni pomena. Mada u stalaži stoji uz dva modela MGB-a od AA razlika u kvaliteti se ne može vidjeti te im je samo još digao cijenu. Slike ipak govore više od rijeći (pogotovo ako je neko polupismen ,kao ja) :rotfl:

Back