AUTOMOBILI U RAZMERI

nasao sam ovaj model u varijanti nekoliko proizvodjaca ali svugde je prakticno identican

mic1831r.jpg

a evo i sajta sa slikama iz svih uglova
http://www.detoursdiecast.com/mictiger.html

ima i vecih!
jedno od pravila NHRA odredjuje precnik usisnika ( kao i u F1 ) kapirajuci da ce time ograniciti snagu. Drageri su im doskocili time sto su napravili ogroman usisnik koji u sebi ima vise vazduha i tako poboljsali usis... :wink:

A evo još jednog modela koji je interesantan za naše prostore, popularni "tristać" u razmeri 1: 24. U kit formi košta 44€ a sastavljen i ofarban u željenu boju 133 €.
4862lh.jpg

I još nešto za ljubitelje FIAT- a iz iste firme...
547mv.jpg

593tv.jpg

Gde ima ta Chaika da se uzme, to auto obozavam.

Inace, u Americi ce se pojaviti 1993 Mustang Cobra u 1:18 velicini pocetkom sledece godine. Ali cena je cak $100. Tolike pare bi dao samo za jednog 1971 Pontiac GTO (cena takodje $100).

Ја сам ону црну чајку имао (ако неко случајно не зна, чајка значи галеб. То сам ја скоро сазнао). Али је трагично завршила, као и једна лада нива која је била "као права"...
Свака част на колекцији !!!
Неке од ових руса имам, а неки ми се свиђају. Да ли знаш која је цена? Видим да се ови продају преко Америке и да коштају најмање 18 долара, што ми се чини да је много...

$18 za 1:18 model u Americi je izuzeto povoljno jer ja retko uspem naci 1:18 model za ispod $30. Ako model ima puno detalja i ako je redak primerak onda cena dosta skace. Na primer, 1:18 2005 Mustang GT sa stvarno super detaljima se prodaje za $75-$80. Ja sam nasao 1:18 2005 Mustang GT model sa dosta manje detalja i losijeg kvaliteta za $30, ali ga nisam kupio jer mi se nije uopste svidjao.
Mozes na eBay naci jeftinije, za ispod ili oko $20, ali te izadje shipping $10 tako da opet izadje isto na kraju.

Ма верујем, али је глупо куповати руске моделе у Америци? Убеђен сам да су мнооого јефтинији тамо. Уосталом, ја имам неколико таквих, а нису плаћени толико... У сваком случају, свака част на колекцијама момци.

Kypck:
Ма верујем, али је глупо куповати руске моделе у Америци? Убеђен сам да су мнооого јефтинији тамо. Уосталом, ја имам неколико таквих, а нису плаћени толико... У сваком случају, свака част на колекцијама момци.
Slučajno znam da ruski modeli u 1:43 nisu jeftini ni u Evropi. U Nemačkoj su npr. između 20 i 35 evra, što je skoro isto kao i u Americi.
Bolji poznavaoci mogu da potvrde (ili demantuju ;) )
Pozdrav!

smeh:
Slučajno znam da ruski modeli u 1:43 nisu jeftini ni u Evropi. U Nemačkoj su npr. između 20 i 35 evra, što je skoro isto kao i u Americi.
Bolji poznavaoci mogu da potvrde (ili demantuju ;) )
Pozdrav!
Tačno smeh! To su neke orijentacione cene za ruske modele u Evropi, međutim, poslednjih godina i Rusi se bave "hand made" modelima čije cene dostižu i 150- 200€.

Pošto smo kod Rusa, sevnu mi nešto. Imam dosta duplikata ruskih modela, novih u besprekornom stanju i originalnoj ambalaži. Predlažem trampu svima koji imaju modele u istom stanju i koji me interesuju. Prednost Italijani!

Back