HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
stavljam ruku u vatru da je Pontiac!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji jedna lepa radnjica u pasažu u Makedonskoj ulici (ne znam broj) ali otprilike preko puta one radnje RTB.Garwor:Kupih jedan Revell kit tezine 3, ali nemam ni boje, ni lepak ni ostalo sto treba. Gde se te stvarcice mogu naci u BG i kakve su cene?
Najzad!HEMI 426:nasao sam ovaj model u varijanti nekoliko proizvodjaca ali svugde je prakticno identican
![]()
a evo i sajta sa slikama iz svih uglova
http://www.detoursdiecast.com/mictiger.html
Espanol:Najzad!
Pa svaka ljubav košta!68Charger440:Gde ima ta Chaika da se uzme, to auto obozavam.
Inace, u Americi ce se pojaviti 1993 Mustang Cobra u 1:18 velicini pocetkom sledece godine. Ali cena je cak $100. Tolike pare bi dao samo za jednog 1971 Pontiac GTO (cena takodje $100).
Slučajno znam da ruski modeli u 1:43 nisu jeftini ni u Evropi. U Nemačkoj su npr. između 20 i 35 evra, što je skoro isto kao i u Americi.Kypck:Ма верујем, али је глупо куповати руске моделе у Америци? Убеђен сам да су мнооого јефтинији тамо. Уосталом, ја имам неколико таквих, а нису плаћени толико... У сваком случају, свака част на колекцијама момци.
Tačno smeh! To su neke orijentacione cene za ruske modele u Evropi, međutim, poslednjih godina i Rusi se bave "hand made" modelima čije cene dostižu i 150- 200€.smeh:Slučajno znam da ruski modeli u 1:43 nisu jeftini ni u Evropi. U Nemačkoj su npr. između 20 i 35 evra, što je skoro isto kao i u Americi.
Bolji poznavaoci mogu da potvrde (ili demantuju)
Pozdrav!