AUTOMOBILI U RAZMERI

Za Acujagodinca

images.jpg

S6305116.jpg

S6305117.jpg

S6305118.jpg

S6305119.jpg

Evo da ubecim i ja neke novitete kupljene ovih dana na E bay-u. U medjuvremenu je kupljeno dosta novih maketa, nisam ih sve slikao jer sam se preselio i treba nekako da prebacim 150 km preko 3 granice sa sve ormanom u kojem su bile. ALi ovde nastavljam sa pravljenjem kolekcije. Par slika koje za sad imam dok mi makete ne stignu.

Jordan Honda J198 Damon Hill, polovan desni retrovizor je otpao ali nije izgubljen. Kupljen za po meni smesnih 10,49e. Minichamps

Uploaded with ImageShack.us

Williams FW21, R.Schumacher, polovan ali kao nov, kupljen za 13,00e. Hotwheels

McLaren Honda MP4 2C 1986 A.Prost, Novo, 11,38e, Solido ( odlicno uradjeni primerci F1 )

McLaren Honda MP4 2B 1985, Takodje A.Prost. Novo, 10,60 Solido

Renault F1 MK20 1977 A.Prost, novo, 12,50 Solido

Williams Renault 1997, H.H.Frentzen, polovan, kao nov, 4,50e, Minichamps

Chevrolet Pick Up 1953, nemam pojma ni koji je tacno model ni proizvodjac, meni se model svideo pa reko ajde sto da ne. Model je polovan, po slici deluje OK, treba mu jedno fobro glancanje. Placen je 8,72e

Toliko za sad, kada preselim sve makete slikacu ih u kompletu.
Pratim jos dosta maketa na licitaciji, uglavnom F1 pa ako mi se posreci neke za male pare eto noviteta

Poslednja izmena:
@ Nedo, u pravu si, modeli, meni je navika da kazem makete, bitno je da se mi razumemo.
@acajagodinac85. Aco, ovo su modeli ( da se ispravim) u razmeri 1:18, sa po netu vidim da su snizene sa nekih 45 na oko 25 cini mi se, ja sam oba dobio za nepuna 22e. Onaj sto ti kazes A.Prost iz 1980 je u razmeri 1:43.
Ako uspem sutra je garaza bogatija za jedan Williams J.Villeneuve iz 1998, Benetton Ford B191 1991, M.Schumacher, Williams Renault FW18, D.Hill (Sampionski bolid iz 1996), Williams Renault FW16, D.Hill (famozni bolid iz 1994 ), Williams Renault FW14, N.Mansell 1991, Brown GP1, J.Button ( sampionski bolid ), BAR Honda 2007, T.Sato, Mercedes SLS AMG Minichamps,. Za neke ce mi se posreciti da budu dobre cene.

@ Nedo, u pravu si, modeli, meni je navika da kazem makete, bitno je da se mi razumemo.
@acajagodinac85. Aco, ovo su modeli ( da se ispravim) u razmeri 1:18, sa po netu vidim da su snizene sa nekih 45 na oko 25 cini mi se, ja sam oba dobio za nepuna 22e. Onaj sto ti kazes A.Prost iz 1980 je u razmeri 1:43.
Ako uspem sutra je garaza bogatija za jedan Williams J.Villeneuve iz 1998, Benetton Ford B191 1991, M.Schumacher, Williams Renault FW18, D.Hill (Sampionski bolid iz 1996), Williams Renault FW16, D.Hill (famozni bolid iz 1994 ), Williams Renault FW14, N.Mansell 1991, Brown GP1, J.Button ( sampionski bolid ), BAR Honda 2007, T.Sato, Mercedes SLS AMG Minichamps,. Za neke ce mi se posreciti da budu dobre cene.

Na taj meklaren 1/43 solido sam i mislio.Ako se vratis jedan post unazad videces da sam izlozio tri modela ,iz 1980,1985 i 1986.Na benzinskim pumpama kostaju 550 dinara.

Nisam obratio paznju na 1:43, ali Solido u razmeri 1:18 nema model McLarena iz 1980. Gledao sam u radnji kako izgledaju i zaista sam bio iznenadjen s obzirom da je Solido i da nisam ocekivao bas neki kvalitet i detalje. Cena u radnji je bila 45e, a eto malo cesljanja na E bayu i ja sam 3 modela dobio po toj ceni i jos mi ostalo i za postarinu da stignu do mene.
Ja ne zivim vise u SRB pa nisam u toku sta se desava kod nas po podanju modela, kada sam odlazio bio je blagi ocaj, nista nije bilo, bar u 1:18 jer me samo one zanimaju.

Novitet od prije dva dana.
BMW 330i Coupe (E92) iz 2007 od Kyosho-a
Model je odličan,dobro urađen ali mu fali "starosti". Nikako da se naviknem na ove nove linije automobila. Inaće ,model je stigao kao poklon a natpis je naknadni rad donatora. Hvala mu.

Back