AUTOMOBILI U RAZMERI

ovaj 1600 je vrhunski.......a kazi mi odakle ih dobijas.... jel carmodel???
treba mi nko ko salje provereno za srbiju, da ne bacim pare u vetar......

Hvala :) Model je uradio Autoart a kupljen je preko e-bay-a. Sto se tice slanja za srbiju, to ce te oni malo upuceniji uputiti jer ja sem razglednica nista nisam slao, a i one znaju da potraju dok dodju do odredista. A da znaju da deru posteno znaju i nebi me cudilo da ti ponekad postarina bude skuplja od modela. . . Ovo je za slanje iz USA, a iz EU vec ne znam pa necu nista ni reci. Cak ni USA - EU nije bas tako povoljno slanje. . .

Pozdrav svim kolegama, dugo me nije bilo. Evo i jedan od noviteta kod mene, Porsche 924 (1985) by Minichamps.
99042308.jpg

img3812n.jpg

img3813a.jpg

img3814y.jpg

img3815o.jpg

img3820h.jpg

img3816x.jpg

img3817r.jpg

img3818k.jpg

a jel moze neko da napise da li ima modela kod nas tipa autoart, kyosho, minichamps i ostalih boljih modela,ili koje su na netu proverene prodavnice da bih mogao da narucim (a da nije ebay jer nemam paypal).
da ne bi bila reklama, moze i na pp.
hvala unapred!

Hvala :)
Namerno sam uzimao plavi jer nekako od E65-66 sedmica u plavoj boji mi je pun pogodak. Sto se tice auta slobodno ga uzimaj, farovi su mu super odradjeni, sve je na mestu. Jedino sto je zamerka (mozda je to samo kod mog) jeste da se gepek malo teze otvara, a za haubu imas dugmence ispod prednjeg dela (ako se nevaram kao i na nekom od tvojih audija). Sve u svemu ja zadovoljan modelom :)

Hvala :)
Namerno sam uzimao plavi jer nekako od E65-66 sedmica u plavoj boji mi je pun pogodak. Sto se tice auta slobodno ga uzimaj, farovi su mu super odradjeni, sve je na mestu. Jedino sto je zamerka (mozda je to samo kod mog) jeste da se gepek malo teze otvara, a za haubu imas dugmence ispod prednjeg dela (ako se nevaram kao i na nekom od tvojih audija). Sve u svemu ja zadovoljan modelom :)

Uzecu ga sigurno, imaju neki moji modeli to dugmence za otvaranje haube i gepeka, sto je samo plus! :ok:

Back