AUTOMOBILI U RAZMERI

Jedan novitet u mene od prosle nedelje, znam da slike i nisu nesto ali u ovom momentu nisam nesto ni raspolozen da pravim bolje. . .

Prilozi

• IMG_0153.jpg
    IMG_0153.jpg
    19,7 KB · Pregleda: 8
  • IMG_0155.jpg
    IMG_0155.jpg
    20,7 KB · Pregleda: 10
  • IMG_0156.jpg
    IMG_0156.jpg
    15 KB · Pregleda: 9
Evo mene da se javim veceras kacim neke slike od mojih ljubimaca nesto sam nasao a dsta nisam jer sam se preselio pa to treba naci :)

@ Elita da li mozes da mi nabavis neke modele ako zivis u Americi to sto ja trazim sigurno ima :) tu kod tebe

Mogu, samo ne znam kako ces za transport istih. Bez uvrede ali ja ti pakete ne mogu donosti (na stranu sto u NS jos nisam bio od kako sam otisao iz njega) jer avio kompanije sada dozvoljavaju oko 20 kg prtljaga i ukupno smes imati jedan kofer + rucni prtljag i to samo jedna torba sve preko toga se papreno naplacuje (minimum 50 evra po torbi) bez obzira da li je let preko okeanski ili ne, a kako modeli nisu bas mali jedino sto bi ti mogao donete je jedna 1:43. Da nema tih ogranicenja ja bi ti mogao doneti ali sa njima teko da cu moci poneti i ono sto bi za sebe da ponesem. . . A kao sto rekoh ja jos u NS nisam dolazio i kad cu veliko je pitanje.
A sto se tice postarine. . . Ne znam tacno koliko ona moze da kosta jer ja u Srbiju jos nista nikad nisam slao ali sam slao dosta puta u madjarsku i za tamo postarina krece od 10 evra za neke sitnije pakete (recimo dve male Herpe). Ako imas koga u Engleskoj to je vec OK jer za njih je postarina normalnija, ali za kontinentalan deo evrope ne znam koliko ti se isplati. Kontam da bi recimo neki Maisto sto kod mene u ducanu kosta 10$ (znaci ne e-bay sto je nazalost kod mene u proseku 90% modela) tebe bi na kraju najverovatnije izasao preko 30-40$ zbog postarine i cekao bi sigurno oko 3-4 meseca da stigne ako ne i duze (ja sam nekad cekao i po 6 meseci kad sestra posalje mali kao paketic u koverti, a ne u kutiji). Ti ako hoces da probas OK, nema problema, meni je najmanji problem da ti uzmem negde model (ako ima u ducanu onda tamo a ako nema tamo onda e-bay), ali ja ti samo kazem da je to zlatno doba svercovanja stvari iz amerike davno proslo. . .

Nije frka ja ti dam adresu od druga u newyorku a on ce meni po nekom da posalje dogovoricemo se naravno. Ono sto mi treba je za sada Kolekcija Golfa GTI znaci od Keca pa do Sestice po mogucstvu da budu u sivoj boji a razmera hm 1:24 mada mogu i malo manji za sada me zanima da li toga ima i otprilike koja je cena a za ostalo cemo da se dogovorimo

Ima li tvoj drugar e-bay? Ako ima onda on moze da ti uzme i na taj nacin stedis 10-tak dolara po posiljci jer ja golfove ne znam da li sam ikad video da se prodaju. Vidjao sam nekoliko Maisto Audija (A8 i TT) koji su za zaljenje u prodavnicama i misim da je to sve sto sam vidjao kad su u pitanju evropljani u 1:24. . . E da i video sam par Ferarija od Hot Wheelsa u 1:43 i to je sve.

Poslednja izmena:
Pa ako nema eto moze i 1/43 ali da su svi sivi ne pitajte me zasto :D ako mozes da mi ih nabavis posalji mi pp sa br tel i mejlom pa da se dogovaramo

Ja sma ti juce gledao na e-bay i sem petice nema nista, bilo je nekoliko Jadinih i par Cararaminih (crveni), ali kad bi ubacio postarinu do mene i od mene do NY vec ti se ne isplati kupovati jer je postarina oko 10$ u jednom smeru, sto ce reci da vec tu gubis 20$. . .

Drage kolege, ja sam novi na ovom vasem forumu ali sam se konacno registrovao i sad cu malo da pitam, kao pravi novajlija.
Sta se desilo sa onom "Boma Bo" prodavnicom u Piramidi na Novom Beogradu, jel postoji na nekom drugom mestu jer ne mogu da je pronadjem bilo gde. A imali su vrlo dobre automobiole.
Drugo, da li postoji neki dan u mesecu gde se kolekcionari druze, menjaju, prodaju i kupuju autice?
Za sada toliko a pocecu i da malo saljem svoje slicke na forum.
Inace, evo jeden informacije gde da pronadjete Michelin i Alfa Romeo kolekcije u centru grada. Postoji jedab apoteka u Katanicevoj ulici, kod Hrama Sv.Save, na Vracaru, ima fantastican broj novih i starih modela, tamo sam se nakupovao ihaaa!!!
Pozdrav svima pa se cujemo.:super:

Postovane kolege, evo mene kao novajlije na ovom vasem Forumu, odmah bih poceo sa kojim pitanjcem.Sta se desi sa onom dobrom prodavnicom u Piramidi, Boma Bo, nema je vec duze vreme, jel se mozda negde preselila i gde mogu da se nadje neka dobra prodavnica sa slicnom ponudom?
Drugo, da li postoji neki dan u mesecu kada se negde okupljate svi sa Foruma, jel ima negde neka razmena prodaja, kupovina modela, bilo bi lepo.
Toliko za sada od mene a evo i jedne informacije, u Katanicevoj ulici na Vracaru,postoji jedna apoteka u kojoj sam pronasao skoro ceo asortiman Alfa Romeo i Michelin modela, fenomenalno.
Pozdrav svima i ajde pomozite novajliji.:super:

Back