AUTOMOBILI U RAZMERI

Na prodaju, burago 1/18
Javiti se na p.p.

P1080007.jpg

Poslednja izmena:
Pitanje za Majušku: Da li imaš i da li si, ako nemaš zainteresovana da trampiš ili otkupiš Mercedes Actross Shellovu cisternu 1:78, Unimog 1:43, MAN 1:43 sa vatrogasnom nadogradnjom, Mercedes 1616 sa hidrauličnim kranom 1:43, i nekoliko starih majiorette modela američkih kamiona?

Nisam vam rekao, možda nekoga zanima. Na sajmu u prolazu između dve hale ima prodavnica extreme rc toys. Kupio sam 2 solido-michelina po 580 din. Imaju dosta modela solido,cararama itd. Posebno mi zapali za oko solido 1:72 vojni kamioni reno, mislim da je renault g-serija. A bilo je i vojnih hamera, vilusa+prikolica i tenkova. Ovi renoi imaju na karoseriji i mitraljez, a tenkovi metalne gusenica koje rade. Renoi, tenkovi i hameri su bili oko 900 din. Ovo ostalo je skupo. Imaju sajt www.extreme-rc-toys.com možda imaju još neku radnju u Bg koja je jeftinija.

Kupio sam danas u nekoj knjizari neki kineski shit, ali me iznenadilo sto je na kutiji pisalo 1:18. E, onda, posto sam oduvek hteo da napravim neku dioramicu, rekoh sebi, kupi, pa pocni da radis. I tako kupim ja taj shit, skinem onu sjajnu (kao hrom) boji i prefarbam u kombinaciju crveno/crno. Naravno, tek su elementi uradjeni, ima tu jos dosta posla, ali polako, valjda ce liciti na nesto. Evo slike progresa do sada.
img2761e.jpg

img2760d.jpg

Poslednja izmena:
:besna::amen::bljak:Opet su došli fiati 500 universal hobbies 1:43 diorame na luk-oilu ali su poskupeli na 615 din, došle i cararame 1:72 obične, bez providne kutijice po 280 din a 1:43 su po 480 din. Tako je kad nema konkurencije, što je mnogo mnogo je!!!

Back