Kakvi su IXO u 1:43?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ovaj model u 1:18 koji je prikazan na slici gore košta više od 200 evra u Nemačkoj. Mada sam kontaktirala brata e-mailom i on mi piše da sve to može da se nađe za manje para, ako se malo prošetaš po radnjama, otprilike isto kao ovde. Takav model se proizvodi u sivoj i crvenoj boji (isto kao što su bili pravi) i kreirao ga je Karl Wilfert. Ja sam rekla bratu da mi ga uzme i doneće mi ga letos, ali u crvenoj boji, i mislim da će cena biti manja od 200 evra, objaviću sliku i modela i fiskalnog računa. Mada mislim da model koji ima ovu cenu ne bi smeo da ima ovoliki zazor kod vrata, onaj naš jeftini od maista nema ovoliki zazor. I kod njih na sajmu a i u salonima su cene nerealno velike u odnosu na specijalozovane radnje modela.
Manite se ljudi auto salona, sajmova i internet kupovine treba obilaziti buvljake i vašare. Prošle godine na buvljaku u Nišu, kod auto pijace nađem ajkulu kabrio 1:43 norev neotpakovanu za 350 dinara, a takva ista po internetu košta 25,99 evra po kojoj ceni je nikada ne bi kupio. Isto sam nalazio jeftino neotpakovane modele 1:43 za 1,5-2 evra na kineskoj buvljoj pijaci u Bukureštu, i to dobre. Čini mi se da je neko skoro pisao da je na buvljaku u Jagodini kupio za 300 din. neki dobar model isto neotpakovan za 300 din. Ipak su buvljaci naša realnost kad pogledamo vreme i državu u kojoj živimo. Zato i pivo kupujem u diskontu za 29,9 dinara. A ovo po salonima od 100-150 evra može neki ministar da kupi sinu ili unuku ja još uvek ne mogu.
Nisi ga ni kupila, a vec si mu nasla manuImaj u vidu da je na sajmu izlozen pototype model........
I meni ce moj brat Pera (iz Nemacke) da donese isti, samo sivi![]()
Koga briga gde se pravi? Ko ga sklapa? Kako pakuje i gde se preprodaje.....??? Kad zavrsi na polici, sva su deca sretna![]()
Ako ti tako kazes, onda znaci da valjajuIzbor modelaPakovanje
Za kvalitet izrade nisam siguran, al ono sto sam imao prilike da vidim uzivo je skroz
![]()
![]()
Takav model se proizvodi u sivoj i crvenoj boji (isto kao što su bili pravi) i kreirao ga je Karl Wilfert. Ja sam rekla bratu da mi ga uzme i doneće mi ga letos, ali u crvenoj boji
Ovakav model SLR-a se nikada nije pravio u CRVENOJ boji jeste model SL
Naucite razlike izmedju modela![]()
Kad smo vec kod crvenog
![]()
Mozda nekom bude zanimljivo.....
Minichamps vs Kyosho (Burago u ovoj prici nije potrebno pominjati)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Model 300 SL kojeg je Kyosho izbacio je iz 1955 dok je Minichamps svog deklarisao kao model iz 1954-e tako da možda tu leži razlog nepodudaranja.
Ali,meni je stigao model koji u 1:18 nema od više proizvođaća tako da mogučnost ove diskusije otpada.
CITROEN CM iz 1970 od Norev-a. Model je dobro urađen sa manom što je sloj boje malo deblji pa malo smeta. Još jedna zamjerka je što su "niklovani" dijelovi malo "drečaviji" pa se vidi da je to plastika. Inače ,odlična amortizacija i "hidraulika" sa tri stepena poderšavanja daju efekat pravog modela. Treba ga imati jer je jedini u raji a i sama činjenica da je bio pokretan motorom iz Italije (Maserati) mu diže cijenu.
Model 300 SL kojeg je Kyosho izbacio je iz 1955 dok je Minichamps svog deklarisao kao model iz 1954-e tako da možda tu leži razlog nepodudaranja.
Ali,meni je stigao model koji u 1:18 nema od više proizvođaća tako da mogučnost ove diskusije otpada.
CITROEN CM iz 1970 od Norev-a. Model je dobro urađen sa manom što je sloj boje malo deblji pa malo smeta. Još jedna zamjerka je što su "niklovani" dijelovi malo "drečaviji" pa se vidi da je to plastika. Inače ,odlična amortizacija i "hidraulika" sa tri stepena poderšavanja daju efekat pravog modela. Treba ga imati jer je jedini u raji a i sama činjenica da je bio pokretan motorom iz Italije (Maserati) mu diže cijenu.
Mora da je bio mnogo brz, cim je Maserati umesao prste, a i skup za odrzavanje.....![]()