AUTOMOBILI U RAZMERI

Obelix,hvala na informaciji bila sam sa muzem u Mercedesovoj prodavnici na Bulevaru revolucije, i kod mercedes 300sl iz 1955 god kosta 7200din u 1:18. Potpuno isti model u Rumuniji je kupljen za 18-19 evra. Model je od istoga proizvodjaca potpuno identican samo je u Mercedesovom salonu bio u lepsoj kutiji. Tako da modele ne kupujemo u auto salonima jer su 2-3 puta skuplji nego sto im je stvarna cena. Ovaj Audi ako je u salonu 100 evra,mislim da mu je realna cena 30-40 evra,ja i ako sam zena stalno ulazim u sajtove gde ima modela i pratim cene! :bye:

:hahaha: Taj 300 SL, od kog proizvodjaca je???

Sto se tice Mercedes 300 SL, mogu da garantujem da nije isti proizvodjac, ni u ludilu. U Mercedesu se prodaje Minichampsov, a taj na koji mislis za 18-19 Eur je Bburagov. Naime, Mercedes nikada nije imao ugovor sa Bburagom, niti je od njih narucivao modele, kao deo accessoara za svoje salone. "Najjeftiniji" modeli, koji su se prodavali u MB salonima, a pakovani su u Mercedesovo pakovanje su bili Maisto. :D

Majo drz se ti svog :tiganj: i kuhinje..... Vrati muzu komp i nemoj vise pijes njegovo pivo, vidis da ti slabo ide..... :hahaha:

Sto se tice Mercedes 300 SL, mogu da garantujem da nije isti proizvodjac, ni u ludilu. U Mercedesu se prodaje Minichampsov, a taj na koji mislis za 18-19 Eur je Bburagov. Naime, Mercedes nikada nije imao ugovor sa Bburagom, niti je od njih narucivao modele, kao deo accessoara za svoje salone. "Najjeftiniji" modeli, koji su se prodavali u MB salonima, a pakovani su u Mercedesovo pakovanje su bili Maisto. :D

Nas jeste Maisto,i bas takav je bio 7200din kod Mercedesa,samo je ponavljam upakovan u puno lepsoj ambalazi. Za 5-10min objavicu sliku.

Kad sam kupovao svoj GT3 RS, video sam na Audi odeljenju preko 15 modela izlozenih u staklenim vitrinama, vecinom 1.18 i 1.43, A4, A6, A8, R8..... Meni se to uopste ne svidja, naravno ne kazem da je lose... Svrati do njih pogledaj, cene su :ok: :bye:

Hvala na informaciji, kad budem bio u BG skoknucu do njih da vidim sta imaju, da li mislis u Porshe Ada Beograd? :ok:
Koje su cene od prilike za 1/18?

Poslednja izmena:
Strasne stvari vidjam na tim sajtovima...........

img01.jpg

img04.jpg

img03.jpg
img05.jpg
img02.jpg
img07.jpg

Poslednja izmena:
Evo momci to je taj mercedes lepo piše maisto i cena mu je bila 7200din. a na sajmu automobila 2009. je bio na promociji 5200din. 1000% je isti. Ako sam žena nisam glupa i dobro znam šta sam videla jer imam dobrog učitelja koji se 30 godina zamajava sa tim. A za kuhinju se ne sekirajte stižem na sve strane!!! :super::rotf:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Sad sam završio sa gledanjem filma i vidim a i čujem od žene da se ušlo u neku "žučnu" raspravu. Za ovaj naš mercedes kladim se u život, i video sam svojim očima prošle godine i na sajmu i u prodavnici na bulevaru, kod đeram pijace da takav isti kod ovih u mercedesu košta 7200 odnosno 5200 na promociji. To mi je ibilo krivo pošto je maistov i cena mu je svuda oko 20-25 evra. Zato vam kažem da auto salone treba izbegavati u širokom luku, jer ni sam ne znam u koliko salona sam bio kod nas i preko i svuda su cene prepumpane. Ne samo modela nego i delova, opreme i ostalog. Obična hemijska kod mercedesa košta 1000 din. a u knjižari takva ista, ali bez natpisa mercedes košta 150-200 din. Isto je i sa majicama, privescima, kapama i ostalim sitnicama. Kapu koja u man-ovom salonu košta 1700-1800 din. sam kupio u Rumuniji u prodavnici kamionskih delova za 5 evra, potpuno istu.Još nešto abrex-škoda 1:43 u škodinom salonu u Ploeštiju košta 26 evra, samo na kutiji na piše abrex nego škoda. Takvi isti modeli na rompetrolovoj pumpi koja je 300 metara od salona koštaju kao i kod nas oko 3,5 evra. Zato vam kažem da nije zlato sve što sija. Poslušajte čiču i izbegavajte salone jer za iste pare na drugom mestu imate 2 kom. Jer oni spuštaju cene vozila maksimalno jer je pala prodaja a na ovim drugim zezancijama nam gule kožu.

Sad sam završio sa gledanjem filma i vidim a i čujem od žene da se ušlo u neku "žučnu" raspravu. Za ovaj naš mercedes kladim se u život, i video sam svojim očima prošle godine i na sajmu i u prodavnici na bulevaru, kod đeram pijace da takav isti kod ovih u mercedesu košta 7200 odnosno 5200 na promociji. To mi je ibilo krivo pošto je maistov i cena mu je svuda oko 20-25 evra. Zato vam kažem da auto salone treba izbegavati u širokom luku, jer ni sam ne znam u koliko salona sam bio kod nas i preko i svuda su cene prepumpane. Ne samo modela nego i delova, opreme i ostalog. Obična hemijska kod mercedesa košta 1000 din. a u knjižari takva ista, ali bez natpisa mercedes košta 150-200 din. Isto je i sa majicama, privescima, kapama i ostalim sitnicama. Kapu koja u man-ovom salonu košta 1700-1800 din. sam kupio u Rumuniji u prodavnici kamionskih delova za 5 evra, potpuno istu.Još nešto abrex-škoda 1:43 u škodinom salonu u Ploeštiju košta 26 evra, samo na kutiji na piše abrex nego škoda. Takvi isti modeli na rompetrolovoj pumpi koja je 300 metara od salona koštaju kao i kod nas oko 3,5 evra. Zato vam kažem da nije zlato sve što sija. Poslušajte čiču i izbegavajte salone jer za iste pare na drugom mestu imate 2 kom. Jer oni spuštaju cene vozila maksimalno jer je pala prodaja a na ovim drugim zezancijama nam gule kožu.

Slazem se za Abrex, al nikako da poverujem da je Maisto nasao mesto u MB salonu...

Ja sam moj 300 SL kupio u MB salonu, a da sam ga narucio... Isto bi platio sa svim troskovima, dobro, nasa postarina je minimalna zbog toga sto je Pera iz D :super:

Nije zlato sve sto sija, al ne sija sve kao CMC :hahaha:

Pouzdano znam da vecina juri cifru :klap: Jednostavno vole da imaju sve od svega :rtfm: Ukusi su razliciti, isto tako seletovanje prioriteta, kriterijum u odnosu kvalitet, cena.... O kupovnoj moci necu pricam, odrekao sam se par sitnica i eto, skupilo se. Moje razmisljanje je: Bolje 1 godisnje, al da bude model of the year....

Back