Sad sam završio sa gledanjem filma i vidim a i čujem od žene da se ušlo u neku "žučnu" raspravu. Za ovaj naš mercedes kladim se u život, i video sam svojim očima prošle godine i na sajmu i u prodavnici na bulevaru, kod đeram pijace da takav isti kod ovih u mercedesu košta 7200 odnosno 5200 na promociji. To mi je ibilo krivo pošto je maistov i cena mu je svuda oko 20-25 evra. Zato vam kažem da auto salone treba izbegavati u širokom luku, jer ni sam ne znam u koliko salona sam bio kod nas i preko i svuda su cene prepumpane. Ne samo modela nego i delova, opreme i ostalog. Obična hemijska kod mercedesa košta 1000 din. a u knjižari takva ista, ali bez natpisa mercedes košta 150-200 din. Isto je i sa majicama, privescima, kapama i ostalim sitnicama. Kapu koja u man-ovom salonu košta 1700-1800 din. sam kupio u Rumuniji u prodavnici kamionskih delova za 5 evra, potpuno istu.Još nešto abrex-škoda 1:43 u škodinom salonu u Ploeštiju košta 26 evra, samo na kutiji na piše abrex nego škoda. Takvi isti modeli na rompetrolovoj pumpi koja je 300 metara od salona koštaju kao i kod nas oko 3,5 evra. Zato vam kažem da nije zlato sve što sija. Poslušajte čiču i izbegavajte salone jer za iste pare na drugom mestu imate 2 kom. Jer oni spuštaju cene vozila maksimalno jer je pala prodaja a na ovim drugim zezancijama nam gule kožu.