AUTOMOBILI U RAZMERI

GLIGI, Alex :hej: Sa 69,95 € na 29,95 €

27613.jpg

moj muž bio danas na sajmu kamiona i kupio ova dva modela, slike su sa neta jer smo opet ostali bez aparata
kaže na sajmu slabo bilo modela a na jednom mestu ih imalo ali su cene paprene
ovo kupio na nekoj pumpi na auto-putu
picture.php
solido 1:43
picture.php
abrex 1:43

Pitanje Classic modela je ipak za svakog malo drugačije. Polazim od sebe,sakupljam model kojih se sječam,u kojima sam se vozio,koje su imali u mom komšiluku i sl. Dakle,ovaj BMW je meni dosta blizak . Ali meni je 47 godina. Neko od 25-30 nikada ovaj model nije vidio na cesti ,i ako ima viđenje slično mom za njega je ,recimo MB W123 Classic model.

Inaće,gore navedeni model BMW-a imam,s tim da je ovo AutoArt a kod mene je Minichamps i to verzija "tii" te navedena cijena je dosta povoljna i šteta ju je propustiti.

Poslednja izmena:
Pitanje Classic modela je ipak za svakog malo drugačije. Polazim od sebe,sakupljam model kojih se sječam,u kojima sam se vozio,koje su imali u mom komšiluku i sl. Dakle,ovaj BMW je meni dosta blizak . Ali meni je 47 godina. Neko od 25-30 nikada ovaj model nije vidio na cesti ,i ako ima viđenje slično mom za njega je ,recimo MB W123 Classic model.

Inaće,gore navedeni model BMW-a imam,s tim da je ovo AutoArt a kod mene je Minichamps i to verzija "tii" te navedena cijena je dosta povoljna i šteta ju je propustiti.

Dobro da ima neko stariji od mene ovde, do sada sam mislio da sam ja najstariji.

Ju;e sam bio na sajmu kamiona, totalno razočarenje. 2008 je bio sto puta bolji. Modela nije bilo, sem u jednoj radnji između hala (gde je bila magaza pa preko puta). U toj radnji je bilo cararama i solida ali cene su kuku lele. Cararama 1:72 kombi + prikolica 894 din, autobus gradski 1:80 1150 din itd!!! Posle sam na autoputu na jp pumpi kod lozovičke česme našao ovaj solido i abrex što moja žena objavila. Solido je 550, a oni stari solido su 790!!! u 1:43. abrex škoda je 320. Bilo je i onih 1:24 stari eskort, simka i još neki(fiće više nemaju) po 1180 din. Sve u svemu dosta su nabili cene.

Ovo nam je isto novo, doneo nam jedan prijatelj iz Grčke.
ovo žutom vrata idu na gore i baš je dobar
a ovaj crveni ja isti, samo na ovom našem ima nekih natpisa žute boje
slike su sa neta
moram da ih sada ja objavljujem, jer moj muž napunio sve njegove albume
picture.php
1:32 new ray
picture.php
1:24 burago

Back