perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131

vidi ovog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ovde dođe do porasta broja kardiovaskularnih oboljenja, Pera je glavni krivac...![]()
vidi ovog
Novitet od jučer.
BMW 535i (E34) iz 1988 od Minichamps-a. Odličan model uz dva mala nedostatka. Nedostatak tapecirunga u kabini i prtljažniku te sjedišta koja ,prvenstveno zbog izbora boje,izgledaju preplastično. Naravno ,to ne umanjuje ukupan dojam modela i svakako je za preporučiti ne samo ljubiteljima BMW-a.
Druze Gligi ja ga gledam svaki dan na parkingu od faxa. . . A danas mozda vidim cak dva komadaMeni jedan od omiljenih BMW modela, imao sam priliku da vidim uzivo model, ali samo u crnoj boji, svakako bi ga uzeo![]()
Ja se držim dogovora. Da li je ekipa na okupu?
Dogovor je bio da se oko 20h masovno nađemo ovde!Kakav skup ? Nesto se desava ? Pricajte ljudi![]()
Dogovor je bio da se oko 20h masovno nađemo ovde!
Ma o svemu. Dogovor je bio masovno okupljanje. Dakle, postavljam pitanje trampe za moje Ruse! Nisam postavio još brdo Volgi za sve namene.O cemu pricamo,modelima,trampi,piicu , zenama
Ma o svemu. Dogovor je bio masovno okupljanje. Dakle, postavljam pitanje trampe za moje Ruse! Nisam postavio još brdo Volgi za sve namene.![]()
Ma o svemu. Dogovor je bio masovno okupljanje. Dakle, postavljam pitanje trampe za moje Ruse! Nisam postavio još brdo Volgi za sve namene.![]()
Pa šta fali kad su se svi uspavali!Kolega, poziv je bio za masovno druženje na diecast18....![]()
Kad sam već ovdje, evo da i sa vama podiejlim jedan kratki video koji sam večeras napravio...
Pa šta fali kad su se svi uspavali!