<< Obelix >>
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
Od kad ti skupljas 1/43?![]()
Nista ti jos ne znas...........

...pitaj drugare....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od kad ti skupljas 1/43?![]()
Evo mene posle duze vremena sa jednim novitetom. Stigao je danas, na moju zalost pred kraj raspusta sto sam imao ali nema veze. Povoljno sam ga nasao tako da mu prastamInace koliko vidim bice prava erotika za sklapanje!
![]()
Slave evo jedan klaker živeli
Evo mene posle duze vremena sa jednim novitetom. Stigao je danas, na moju zalost pred kraj raspusta sto sam imao ali nema veze. Povoljno sam ga nasao tako da mu prastamInace koliko vidim bice prava erotika za sklapanje!
Evo sta sam nasao o toj maketi Volvo-a radi se o razmeri 1/14 sto je otprilike 40-ak cm prava grdosija
* TAMIYA 1/14 R/C TRACTOR TRUCK - VOLVO FH12 Globetrotter 420
* 3-SPEED TRANSMISSION
* ALUMINIUM LADDER TYPE FRAME
* FRONT AND REAR SUSPENSION - RIGID AXLE WITH LEAF SPRINGS
* 540 TYPE MOTOR
* BATTERIES AND RADIO EQUIPMENT NOT INCLUDED (REQUIRED)
Ko ce to da sastavi, ja sam kao klinac poceo da sklapam avione ali sam odustao nemam zivaca za to.
Klaker pijem samo onaj crveni kod nas na vasar, nema bolji.
Lakse ga je sastaviti nego avion barem je veci.
Caka je u tome da je model na daljinsko upravljanje,ima farove,zmigavce svetla kao pravi
A i cena mu je prava
@ slave ovo je pivo i na flaši stoji :Najlepši dani u mom životu su noči.![]()
Jel ovo italeri u 1/24
Evo jos koja slikica kompleta. . .
Na 3 slici su nalepnice i sasija
A poslednja slika je slika jos jedne kutije unutra u kojoj se nalaze svi metalni delovi. . . Videcu ovi dana da uslikam i upute cisto da se vidi kako to izgleda u detalje i sta sve ima. . .
Evo jos koja slikica kompleta. . .
Na 3 slici su nalepnice i sasija
A poslednja slika je slika jos jedne kutije unutra u kojoj se nalaze svi metalni delovi. . . Videcu ovi dana da uslikam i upute cisto da se vidi kako to izgleda u detalje i sta sve ima. . .
Koja cena?
2 goranp
Video danas u onoj radnji 300 din......
![]()
hvala za info imam je od ranije kupio za 175 din u NS
Samo da javim, nisam znao da ima tako mala...........
![]()