AUTOMOBILI U RAZMERI

Sad nam samo jos reci da nisi hteo da ga kupis........ :dash:

Bila nedelja uveče, ja šetao gradom i vidim ga na pumpi. Ali rumuni neće evro, na pumpi nisu hteli da zamene i ja sam mislio sutra ujutru da zamenim u menjačnicu i da ga uzmem pošto je pumpa 200 metara od carine gde mi bio kamion. Sutra dok predam papire, nađem špediciju itd, odem oko 10 sati na pumpu i mućak!!! prodao se, neko me pretekao. A mislim, nisam siguran da ga kod nas prodaje firma gang lang auto fashion. O ni prodaju auto opremu a imaju u ponudi modele 1:18, prošle godine bili na sajmu. Modeli im nisu bili izloženi ali su imali prospekt a ima madela na njihovom sajtu.

picture.php

EVO GA!!! Potpuno isti, jada toys 1:18 ima ga u ponudi kod gang langa
Zaj..o sam se ovaj je 1:24, onaj u Bukureštu je bio 1:18

Poslednja izmena:
Bogami, znam neke price od poznanika koji je u tim soferskim krugovima....... Opasne kombinacije su ranije u vreme krize pravili sa nftom i cigarama, mutne su to vode, a slave? :hahaha:

Skoro 3 godine sam vozio cisternu sa gorivom (1999-2002) na relaciji Bugarska-Srbija, Kosovo i Bosna. Dunav i pretakanje iz barži ne bi spominjao možda neki caja prati ovaj forum. Mogu samo da kažem bogu hvala što mi glava na ramenu stoji još uvek. Jes da bile pare ali sa pare potroše, kupiš auto za 7-8000 maraka posle kad stane posao i treba ti lova prodaš ga za 3-4000 maraka i presipaš iz šuplje u prazno a živci odu!

Mislim,a možda i nisam u pravu, da ovo nije Ford model A. Model A je ipak malo mlađi model,nekih 20-ak godina.

Ipak,na donjoj strani modela pise 1903 Ford Model A by Franklin Mint ..
To je inace prvi Fordov model koji je nosio oznaku Model A, a proizvodio se od 1903 do 1905. Dostizao je maksimalnu brzinu od nekih 50 km/h.
1928. godine Ford je ponovo oziveo model A ( napravljeno je 4.320.446 automobila),koji je tada nasledio takodje milionski prodavani Model T.
U to vreme je kostao 750 dolara ,a kupac je mogao doplatiti 100 dolara za zadnja sedista i 50 dolara za kozni krov...
Evo i slika:
9897501_1.jpg

9897501_4.jpg

picture.php

VOLVO F-12 ITALERI 1:24
REPLIKA KAMIONA I VOZAČA IZ TV SERIJE "NA TOČKOVIMA"
STARIJI FORUMAŠI VEROVATNO PAMTE OVU SERIJU IŠLA JE SREDINOM 80-TIH MISLIM NA TV ZAGREB I DOBRIM DELOM JE SNIMANA I U EX JUGOSLAVIJI, ČAK SE I POKOJNI GIDRA POJAVLJIVAO U NEKIM SCENAMA.

Back