AUTOMOBILI U RAZMERI

...a tek ako vam pokazem moju (nazovimo) kolekciju....:cool:

evo malo... za razliku od nekih (Alx) koji svoje modele kriju kao zmija noge...:whistling:

sdc11602.jpg

moj vozni park ;)
Kolekcija koja nema kvanitet, ali ubija kad je upitanju kvalitet. . . :worth:
Aj ako imas kade malo islikaj tog mercedesa :)

Odlično. Poštujem odabir kvaliteta u odnosu na kvantitet.
Kod mene je sve po starom.
MERCEDES-BENZ 220 SE,Cabriolet,W128,1958,SUNSTAR

Model koji nije ništa spektakularno ali mi se dopada ova izvedba u dvije boje.

Ipak,na donjoj strani modela pise 1903 Ford Model A by Franklin Mint ..
To je inace prvi Fordov model koji je nosio oznaku Model A, a proizvodio se od 1903 do 1905. Dostizao je maksimalnu brzinu od nekih 50 km/h.
1928. godine Ford je ponovo oziveo model A ( napravljeno je 4.320.446 automobila),koji je tada nasledio takodje milionski prodavani Model T.
U to vreme je kostao 750 dolara ,a kupac je mogao doplatiti 100 dolara za zadnja sedista i 50 dolara za kozni krov...
Evo i slika:
9897501_1.jpg

9897501_4.jpg

U pravu si.Inaće ,nisam baš zainteresiran za te modele pa mi i znanje nije neko.

Izgleda da cu se ja danas prvi pohvaliti sa modelima koje je u ovoj turi poslao cika Pera.
Dakle, ovog zimskog, martovskog jutra, ustao sam u 5h, da bih otisao po svoj model. Sta reci, reci su suvisne...Prelepo odradjena 190-ka. U pitanju je obicna verzija za siroke narodne mase sa popularnim 2.0 benzinskim motorom. Model je replika automobila iz 1989, stoga ima siroke lajske i par detalja koji ga razlikuju od prvobitno predstavljenog modela iz 1982 godine.
Izuzetno detaljan, tezak model. Dolazi u Millenium pakovanju. Boja je takodje obicna, bordo. A radkapne, da ne pricam...Odlicne su.
Evo i slika, pa uzivajte.

P.S. Puno hvala cika Peri, bez koga ovo ne bi bilo moguce!!!
img2659j.jpg

img2660q.jpg

img2661xy.jpg

img2663e.jpg

img2664g.jpg

img2665q.jpg

img2672l.jpg

img2673.jpg

img2677z.jpg

Izgleda da cu se ja danas prvi pohvaliti sa modelima koje je u ovoj turi poslao cika Pera.
Dakle, ovog zimskog, martovskog jutra, ustao sam u 5h, da bih otisao po svoj model. Sta reci, reci su suvisne...Prelepo odradjena 190-ka. U pitanju je obicna verzija za siroke narodne mase sa popularnim 2.0 benzinskim motorom. Model je replika automobila iz 1989, stoga ima siroke lajske i par detalja koji ga razlikuju od prvobitno predstavljenog modela iz 1982 godine.
Izuzetno detaljan, tezak model. Dolazi u Millenium pakovanju. Boja je takodje obicna, bordo. A radkapne, da ne pricam...Odlicne su.

Dobar model, ali meni vise lezi 2.3 16V. . . mada mu je to to:)

Kolekcija koja nema kvanitet, ali ubija kad je upitanju kvalitet. . . :worth:
Aj ako imas kade malo islikaj tog mercedesa :)

Ajd, posto je danas dan Mercedesa na forumu......

300 SL Minichamps 1/18... Sta jos reci? Odlicno pogodjen model, lose ofarban, sa jos losijom zavrsnom obradom, al bolje nema :(

Odlično. Poštujem odabir kvaliteta u odnosu na kvantitet.
Kod mene je sve po starom.
MERCEDES-BENZ 220 SE,Cabriolet,W128,1958,SUNSTAR

Model koji nije ništa spektakularno ali mi se dopada ova izvedba u dvije boje.

Nedo, nikad se necemo sloziti oko boja.... Inace model koji se meni jako svidja :super:

Auuuuu, al je odradjen motor, a tek ovo otvarane svih vrata.... :per:

P.S. Ko je taj pera, svi ga spominju??? :dontunderstand:

Poslednja izmena:

Lep mercedes bas je detaljno uradjen, svaka cast!:super:
Za 5min cu da postavim i moje koji su stigli od cika Pere!

Kyosho 1/18 Audi A8 4.2 TDI (2005)

Uradjen je bas kvalitetno, boja, felne, enterijer sve je extra osim sto su mogli motor malo detaljnije da urade ali sta je tu je!
HVALA JOS JEDNOM CIKA PERI ZA SVE STO JE URADIO!

P3120001.jpg

P3120005.jpg

P3120008.jpg

P3120009.jpg

P3120014.jpg

P3120019.jpg

P3120034.jpg

Evo jos jedan model koji je danas stigao od cika Pere!
HotWheels Elite 1/18 Ferrari F430

Bas je lepo odradjen i kod njega je motor mnogo bolje uradjen nego kod audija i svidjaju mi se felne sa nisko profilnim gumama bas mu lepo stoje!

P3120037.jpg

P3120040.jpg

P3120045.jpg

P3120050.jpg

P3120060.jpg

P3120056.jpg

Back