AUTOMOBILI U RAZMERI

S6302798.jpg

S6302801.jpg

Danas ulovio na sajmu automobila, inace Magaza ima svoj stand. Imaju najvise ovih "nasih" policijskih u 1/43 i 1/24, a ovo ostalo standardno, vec vidjeno i nesto onih Michelin autica. . . Ovih kamiona imaju par izvedbi i u 1/87 i u 1/80. Inace lik koji radi mi je rekao: ako me nesto interesuje odem u njihovo predstavnistvo i odaberem ili narucim. . .

Scania R530 1/87 malo su osovine sa tockovima sire, ali i dalje koliko para dosta muzike;)

Slika0550-1.jpg

Inace sajam ko sajam je krs. . . Ja cekam BEOTRUCK:cool:

Danas ulovio na sajmu automobila, inace Magaza ima svoj stand. Imaju najvise ovih "nasih" policijskih u 1/43 i 1/24, a ovo ostalo standardno, vec vidjeno i nesto onih Michelin autica. . . Ovih kamiona imaju par izvedbi i u 1/87 i u 1/80. Inace lik koji radi mi je rekao: ako me nesto interesuje odem u njihovo predstavnistvo i odaberem ili narucim. . .

Scania R530 1/87 malo su osovine sa tockovima sire, ali i dalje koliko para dosta muzike;)

Slika0550-1.jpg

Inace sajam ko sajam je krs. . . Ja cekam BEOTRUCK:cool:
Ako ti šira osovine i štrče točkovi, skini točak izvuči osovinu i skrati je za 1-2 milimetara i posle vrati točak i nema da štrči, ja sam to radio isto me nerviralo kad štrče točkovi.

@ slave

Dakle uzmes adresu slike, i u poruku ukucas
[img ] adresa slike [/img ] (bez ikakvih razmaka) i onda postupak ponavljas koliko god slika imas.
A mozes i ovako uzmes adresu slike, i onda kliknes na umetni sliku (tamo u toolbaru gde odredjujes boju slova, velicinu is l. imas jednu kao slicicu sa zutom pozadinom i planinom i suncem pa na to kliknes) prekopiras adresu i postupak ponavljas koliko imas lsika samo ovaj postupak radi ukoliko predhodno kliknes na "napredne opcije". I to je cela mudrost :)

Doterivanje fotografije možeš da izvedeš u više programa, ali ovo ti je najjednostavniji način:
- Na izabranoj forografiji napraviš desni klik, otvoriće se polje na kome izabereš Open With
- Levi klik na Microsoft Office Picture Manager
.- Kada se fotografija otvori u ovom programu klikneš u vrhu na Edit Pictures
- Pojaviće se cela serija pomagala za doterivanje
- Odeš na Brithnes and Contrast i pomeranjem reglera desno doteruješ svetlost i kontrast dok ne budeš zadovoljan
- Ispod toga imaš simbol Color gde možeš da doteraš i boje
- Ako ti je pozadina prevelika odeš na Crop i pomeranjem graničnika odrediš dimenzije
- Ispod svega imaš polje Resize, pa tu doteraš i pikselažu fotografije. Nema potrebe da bude veća od 600x 480 pixela.
Nadam se da je pomoglo. Srećno!

Back