AUTOMOBILI U RAZMERI

Ovih modela ima u BG preko puta pozorista na Terazijama radnja na uglu :D:D

Ovo je malo stariji polistil. A sada ih potpuno iste prave i dickie i mondo motors, više se ne zna ko šta pravi. Bilo ih je skoro cela serija kod nas u maksiju, nisu loši, ali je ovaj polistilov ipak za nijansu malo bolje urađen kad se detaljnije zagleda. Koga to ne interesuje nikad ne bi video nikakvu razliku.Zato prodavci čupaju kosu kad uđem u radnju jer ja ih obavezno vadim iz kutije zagledam sa svih strana i ako uočim neku falinku ne kupujem ga. Najviše sam grešaka nalazio kod cararame, ili neki far kriv, ili staklo loše zalepljeno, zazor kod vrata na starijim 1:43 itd. Stekao sam utisak, možda grešim da su ovi modeli kod nas, posebno manje razmere neka 2 ili 3 klasa.

Sada me malo cudi za Cararamu sta kazes. . . Jer ja sma sa njima bio prezadovoljan (malo para a puno muzike) ali ja sam samo uzimao one u 1:80 i 1:87 tako da je moguce da su njih radili bolje. . .

U početku je 1:43 cararama imao dosta grešaka, 1:72 su već u startu bili bolje urađeni. Najviše me kod 1:43 nervirao zazor kod vrata kod modela kod kojih se otvarala. A 1:80 i 87 su od početka bili dobri. Sad su cararame 1:43 perfektne i mislim da su bolje kad im se vrata ne otvaraju jer nema zazora, a primetio sam da se kod većina dobrih i pravih modela 1:43 vrata ne otvaraju što podržavam zbog vizuelnog izgleda.

U početku je 1:43 cararama imao dosta grešaka, 1:72 su već u startu bili bolje urađeni. Najviše me kod 1:43 nervirao zazor kod vrata kod modela kod kojih se otvarala. A 1:80 i 87 su od početka bili dobri. Sad su cararame 1:43 perfektne i mislim da su bolje kad im se vrata ne otvaraju jer nema zazora, a primetio sam da se kod većina dobrih i pravih modela 1:43 vrata ne otvaraju što podržavam zbog vizuelnog izgleda.

Slazem se za otvaranje vrata na Cararami narocito na Zastavi 750.Noviji 1/72 modeli su jos bolji nego na pocetku proizvodnje.Jedino je sad pitanje svih otvaranja na modelima 1/43,imao sam priliku videti Ferrari 375 gtb sa otvaranjem haube i gepeka ali nije imao otvaranje vrata sto me je malo razocaralo a cena mu je bila 48 evra.Jedini model koji mi je na wish listi a da zahteva otvaranja je Rolls Royce Silver Shadow ll koji ce uleteti samo kad se skupe novci :cool:

picture.php

Evo tipičan primer loše urađenih vrata kod jedne starije cararame. Ipak su ovi na kojima se ne otvaraju vrata su lepše urađeni.

Ako pažljivo pogledate pod videćete da piše Hribar&otroci. Upoznao sam tipa kad je pre više godina krenuo u neku sentimentalnu priču o Jugi, fići i bla, bla...Pokušao sam da sprečim sve, imam gomilu prepiske sa Zastavom, Jugopetrolom koji je trebao da vrši distribuciju, udruženjima ljubitelja fiće, ništa nije pomoglo. Evo nam sad Janez prodaje našeg fiću... Što je najtužnije, skuplji je nego da direktno stiže iz Kine!

Jel može neko da mi objasni kako da pošaljem više slika u jednoj poruci? Ja slike šaljem na sledeći način: otvorim sliku, na bb kod pritisnem ctrl+c i onda poplavi, otvorim poslednju stranu i dole u prozor pritisnem ctrl+v i onda pošaljem sliku. Jel može na ovaj način da se pošalje više slika? Ja za drugi način ne znam i ovaj sam jedva provalio.

Back