Gligi
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
Ovih modela ima u BG preko puta pozorista na Terazijama radnja na uglu![]()
Au bre Gorane, pa ti znas sve radnje po Bg-u

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada me malo cudi za Cararamu sta kazes. . . Jer ja sma sa njima bio prezadovoljan (malo para a puno muzike) ali ja sam samo uzimao one u 1:80 i 1:87 tako da je moguce da su njih radili bolje. . .
U početku je 1:43 cararama imao dosta grešaka, 1:72 su već u startu bili bolje urađeni. Najviše me kod 1:43 nervirao zazor kod vrata kod modela kod kojih se otvarala. A 1:80 i 87 su od početka bili dobri. Sad su cararame 1:43 perfektne i mislim da su bolje kad im se vrata ne otvaraju jer nema zazora, a primetio sam da se kod većina dobrih i pravih modela 1:43 vrata ne otvaraju što podržavam zbog vizuelnog izgleda.
Au bre Gorane, pa ti znas sve radnje po Bg-u![]()
![]()
I ovaj tranzit 1:43 bi mnogo bio bolji da mu se vrata ne otvaraju, ovo drugo je sve dobro urađeno.
![]()
Evo tipičan primer loše urađenih vrata kod jedne starije cararame. Ipak su ovi na kojima se ne otvaraju vrata su lepše urađeni.
Zato što ga je poručivao Slovenac Hribar koji nam ga uvaljuje...Najveci zazor je kod Fice![]()
Zato što ga je poručivao Slovenac Hribar koji nam ga uvaljuje...
Super ti je kolekcija, koliko imaš ukupno modela i u kojim razmerama?
Oko 380 komada u 1:18.