Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Kupujem ako nagazim, čuvaj glavu!Opet mi promace
U Novom Sadu ih nema![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupujem ako nagazim, čuvaj glavu!Opet mi promace
U Novom Sadu ih nema![]()
Ne brigaj!Kupi pa javi![]()
3 donja Mercedesa su mrak![]()
Kada si rekao da ti fali mercedes 600 ja mislio to onaj što vozio Tita. A znam da tog nisam nigde video kod cararame. A ova tri sam kupio u Negotin na buvljak 2007. i ni pre ni posle toga ih nisam nigde video.
Za mene je danasnja berza urodila plodom...
Norev 1:18 Porsche 930 3.3 Turbo Coupe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad mi je jasno zašto ga nisi hteo vaditi iz kutije![]()
![]()
Jel se samo meni cini da su gume predebele? Inace, model, boja
......
Da, tipicno za Norev. U svakom slucaju, bolje su uradjeni nego na Opel Manti A, ono je tek kao terensko vozilo....
Citao sam komentare nekih kolega koji imaju ovu Mantu i kazu da je odlicno odradjena, detalji, otvaranja, sve na svom mestu i odlican kvalitet izrade, ali tockovi...Mora da je necija gruba sala.Dobar model, svidja mi seA to za tockove, uopste mi nije jasno, ko da to neko namerno radi
![]()
Da, tipicno za Norev. U svakom slucaju, bolje su uradjeni nego na Opel Manti A, ono je tek kao terensko vozilo....
![]()
![]()
Citao sam komentare nekih kolega koji imaju ovu Mantu i kazu da je odlicno odradjena, detalji, otvaranja, sve na svom mestu i odlican kvalitet izrade, ali tockovi...Mora da je necija gruba sala.
Mislim i da su im na MB Pagodi isto malo veci.
E ovakvi treba da budu za nase puteve,a ne ja izbusio moj al.karter na alfu
![]()
Da li neko zna gde ima da se kupi Fiat ''doblo'' u razmeri 1/43,a moze i manje.. .!ili ko ga pravi... i to sve
![]()
Ne razumem ovo sa ovim točkovima!!! Kao kad obučeš novo versaće odelo i obuješ cokule za pet broja većeDa, tipicno za Norev. U svakom slucaju, bolje su uradjeni nego na Opel Manti A, ono je tek kao terensko vozilo....
![]()
![]()
polistil 1:72 ovo je plaćeno 4 evra i točkovi mu normalni, ne mora uvek da znači da ono što je skupo da je uvek i dobro
![]()
polistil 1:72 ovo je plaćeno 4 evra i točkovi mu normalni, ne mora uvek da znači da ono što je skupo da je uvek i dobro