goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
Imam ja i ovakav malo taze nabavljiv

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zainteresovan za Abarth 695!
I na ovoj zadnjoj slici,koji je ovo levo beli i koja razmera .. ? ?? ?![]()
Dje si ovo kupio???
Prelijepa je...![]()
Danas sam ispipao 3 BMW-a kod Alexandra, mnogo je lepo videti ih na gomili, dobro si krenuo, sad nema stajanja![]()
Verovatno i ja narucujem taj model.![]()
Dakle odlucio si se
Neka je sa srecom i kaci slike cim stigne![]()
Evo necega cemu ce se trucker najvise obradovati
Uradjen je posteno, a bager jos postenije (gusenice rade, okrece se, ima crva za ulje na kasici). Nisam ni znao da moze da mu se vidi motorAli zato kamionu kojem sam na krs slika video da se dize kabina, se nedize. . . Tako da je to bilo razlocarenje. Na prikolicu nemam vecih zamerki. Tockovi su skinuti sa kamiona ali su dobro uradjeni i jedino mozda sto je zamerka sto se ne odvaja prednji deo prikolice, ali OK. Ali sve jedno zadovoljan sam ulovom. Sad jso da nabavim preostala dva
Inace u pitanju je Motorart-ov model u 1:87
@Gligi
Bas kao sto kazes. Jos cu da ga "uparim" sa Mercedesom 190 i to je to.
190 2.3 16v??
Nein, 190 E 2.0 1989 klasika.
Aha, ja sam bacio oko na crni 190E 2.3 16V isto je na snizenju. . . ali je na drugom sajtu, pa se sad ne uklapa. Ja planiram da ga uparim sa 3.0 csi![]()
![]()
Jel da pustam još slike ili da vas više ne davim? Došao komšija sa dvolitarkom piva pa slikamo i pustamo zajedno, i on se primio počeće da sakuplja modele a ceo život me zeza zbog toga. Ali kad je video koliko nas je... ovo je 1:87