AUTOMOBILI U RAZMERI

Imam ja i ovakav malo taze nabavljiv

DSC06211.jpg

Evo necega cemu ce se trucker najvise obradovati :)
Uradjen je posteno, a bager jos postenije (gusenice rade, okrece se, ima crva za ulje na kasici). Nisam ni znao da moze da mu se vidi motor :) Ali zato kamionu kojem sam na krs slika video da se dize kabina, se nedize. . . Tako da je to bilo razlocarenje. Na prikolicu nemam vecih zamerki. Tockovi su skinuti sa kamiona ali su dobro uradjeni i jedino mozda sto je zamerka sto se ne odvaja prednji deo prikolice, ali OK. Ali sve jedno zadovoljan sam ulovom. Sad jso da nabavim preostala dva :)
Inace u pitanju je Motorart-ov model u 1:87

Prilozi

• HPIM1800.jpg
    HPIM1800.jpg
    25,9 KB · Pregleda: 8
  • HPIM1801.jpg
    HPIM1801.jpg
    13,2 KB · Pregleda: 8
  • HPIM1804.jpg
    HPIM1804.jpg
    13,9 KB · Pregleda: 6
  • HPIM1807.jpg
    HPIM1807.jpg
    20,4 KB · Pregleda: 9
  • HPIM1809.jpg
    HPIM1809.jpg
    22,9 KB · Pregleda: 8
Poslednja izmena:
picture.php

Jel da pustam još slike ili da vas više ne davim? Došao komšija sa dvolitarkom piva pa slikamo i pustamo zajedno, i on se primio počeće da sakuplja modele a ceo život me zeza zbog toga. Ali kad je video koliko nas je... ovo je 1:87

:super:

Danas sam ispipao 3 BMW-a kod Alexandra, mnogo je lepo videti ih na gomili, dobro si krenuo, sad nema stajanja :rtfm:

Moracu da ga cimam da ih okupi sve na gomilu i baci neku sliku:)

Verovatno i ja narucujem taj model.:D

Gledao sam dosta slika, raspitivao se i model je odlican, a jos kad dodas sadasnju cenu. . . svaka rec je suvisna;)

Dakle odlucio si se :)
Neka je sa srecom i kaci slike cim stigne :)

Naravno, jos samo da skupim pare za neki dobara aparat;)

Evo necega cemu ce se trucker najvise obradovati :)
Uradjen je posteno, a bager jos postenije (gusenice rade, okrece se, ima crva za ulje na kasici). Nisam ni znao da moze da mu se vidi motor :) Ali zato kamionu kojem sam na krs slika video da se dize kabina, se nedize. . . Tako da je to bilo razlocarenje. Na prikolicu nemam vecih zamerki. Tockovi su skinuti sa kamiona ali su dobro uradjeni i jedino mozda sto je zamerka sto se ne odvaja prednji deo prikolice, ali OK. Ali sve jedno zadovoljan sam ulovom. Sad jso da nabavim preostala dva :)
Inace u pitanju je Motorart-ov model u 1:87

Slabo sam upoznat sa tim Motorart-ovim modelima, ja mislim da sam gledao jedan Volvo bus od njih;) Ceo model mi izgleda dosta dobro, narocito bager. . . jedina zamerka je sto si i ti rekao tockovi na prikolici, trebali bi biti manji, ali sve u svemu ok;)

Back