Opelman
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
Sladak mali!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto meni pacijenta da trampim Ruse!
Gde iskopa sve to?e sad stiglo mi je jos modela.MERCEDES 350 norev,FORD MUSTANG 1964 new-ray,FORD CAPRI matchbox u razmeri 1/43 i ALFA DJULIA1.6I FIAT 128 oba od polistil u razmeri 1/24,svi su kompletni ali moraju na farbanje jer su mnogo izgrebani.![]()
Pa dobro jagodinac, koliki je to paket bio? Nije čudo što si i komšinicu zapostavio.
Braticu uzivotu nisam primio ovoliki paket,e sad popravicu ja to kod komsike.![]()
Odma' ujutro! Objasni prednosti Volge po pitanju komfora i sl...Braticu uzivotu nisam primio ovoliki paket,e sad popravicu ja to kod komsike.![]()
Gde iskopa sve to?![]()
Onaj plasticni Jaguar mi je poznat,mislim da je paket iz NS-a![]()
Odma' ujutro! Objasni prednosti Volge po pitanju komfora i sl...
Da,da bas sada objasnjavam da sam se menjao sa banetom.![]()
Kreneš od limuzine, pa pređeš na karavan kao još prostraniji...A na stakla mogu da se bace i firangice! Na to osobito padaju.Mislis limuzine ili karavana.![]()
![]()
Mercedes...KENTOY...1/xx
ovakav iamam i ja samo je zeleni star je 15-16 god. izgleda kao nov. razmera je 1:72
Jesu slatki, ali me više izluđuju tim razmerama. Odakle izmisliše pored višedecenijskog standarda 1:87 tu 1: 72?![]()
Mercedes...KENTOY...1/xx
ovakav iamam i ja samo je zeleni star je 15-16 god. izgleda kao nov. razmera je 1:72
Jesu slatki, ali me više izluđuju tim razmerama. Odakle izmisliše pored višedecenijskog standarda 1:87 tu 1: 72?
1:72 je najbolja za automobile a 1:87 za kamione i to je zakon!
Ja sam Goran iz Beograda. Imam 22 godine.
Prvi put se javljam iako vas pratim nekoliko meseci.
Potrosio sam i nekoliko dana citajuci stare postove.
Skupljam modele u razmeri 1/18. Imam tek 10 modela.
Mozda je to nekome malo ali sto zbog skromne ponude u nasim prodavnicama,
sto zbog finansija, nemam ih vise.
Uskoro cu postaviti zajednicku sliku mojih modela.
Vama, iskusnim kolekcionarima, su vecinom poznati al to je sto je. Nemam drugih.
Pozdrav svima.![]()
Dobro došao!Ja sam Goran iz Beograda. Imam 22 godine.
Prvi put se javljam iako vas pratim nekoliko meseci.
Potrosio sam i nekoliko dana citajuci stare postove.
Skupljam modele u razmeri 1/18. Imam tek 10 modela.
Mozda je to nekome malo ali sto zbog skromne ponude u nasim prodavnicama,
sto zbog finansija, nemam ih vise.
Uskoro cu postaviti zajednicku sliku mojih modela.
Vama, iskusnim kolekcionarima, su vecinom poznati al to je sto je. Nemam drugih.
Pozdrav svima.![]()
Kreneš od limuzine, pa pređeš na karavan kao još prostraniji...A na stakla mogu da se bace i firangice! Na to osobito padaju.![]()