Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Ko kaže da iza firangica mora da bude čiča? tu si čak u prednosti...Da,da.pa nasta ti ja licim, naonog cicu iz filma majstorska radionica.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko kaže da iza firangica mora da bude čiča? tu si čak u prednosti...Da,da.pa nasta ti ja licim, naonog cicu iz filma majstorska radionica.![]()
Kakvi su italerijevi modeli? Jesu li jako detaljni? Da li se skaniji podize kabina?
Za te pare nema boljih. Prilično su detaljni, kabina se podiže i motor i detalji kao na dlanu. Imam nekoliko modela kamiona i sasvim su OK.Naravno, govorim o modelima u 1:24...Kakvi su italerijevi modeli? Jesu li jako detaljni? Da li se skaniji podize kabina?
Zaboravi album. Postavljaj slike pojedinačno, najbolje preko tinypic. Imaš uputstvo!Jel zna neko da mi objasni ovu stvar kad obrišem sliku sa albuma da bi oslobodio mesto da ubacim drugu sliku pošto u album staje ograničeni broj slika ta slika se obriše sa stranice gde je objavljena. Kako da obrišem sliku iz albuma a da se ne obriše sa stranice? To sam malo pre slučajno primetio vidim pola slika koje sam ranije objavio nema ih.
Jel zna neko da mi objasni ovu stvar kad obrišem sliku sa albuma da bi oslobodio mesto da ubacim drugu sliku pošto u album staje ograničeni broj slika ta slika se obriše sa stranice gde je objavljena. Kako da obrišem sliku iz albuma a da se ne obriše sa stranice? To sam malo pre slučajno primetio vidim pola slika koje sam ranije objavio nema ih.
Za te pare nema boljih. Prilično su detaljni, kabina se podiže i motor i detalji kao na dlanu. Imam nekoliko modela kamiona i sasvim su OK.Naravno, govorim o modelima u 1:24...![]()
Zanimaju me ovi u 1:87, ove u 1:24 imam i ja 4 koma i znam da su detaljni, ali ove manje imam 0 komada pa sam zainteresovan za njih![]()
Ma turaj samo! Dok voliš pivo i roštilj imaš popust...Jel nećete da me psujete ako prelistam unazad pa objavim ponovo slike koje sam nenamerno obrisao?
Dođi da mi pravuš društvo, žena ne pije, ćale star neće ni on a sam ne mogu, ne ide nikako!Ma turaj samo! Dok voliš pivo i roštilj imaš popust...![]()
Jer italieri-a imaš 0 kom? ili... čini mi se da imaš dosta herpinih. Mislim na 1:87.
Sa zadovoljstvom se pridružujem. Pa ti si čoveče još omladinac. Ženio se ti još više puta (što ne preporučujem...)![]()
evo deco kako izgleda kad se ženi vaš kolega kolekcionar u 41. godinu i to po drugi put!!!!!
![]()
evo deco kako izgleda kad se ženi vaš kolega kolekcionar u 41. godinu i to po drugi put!!!!!
Jao, Ja seo da ručam i rekoh ženi da me odjavi a ona objavila sliku sa svadbe!!!!!
Sad ću da skočim u ovaj naš nabujali Timok!!!