AUTOMOBILI U RAZMERI

picture.php

actros lg 1:87 dickie

Kakvi su italerijevi modeli? Jesu li jako detaljni? Da li se skaniji podize kabina?

Dobro su urađeni, ova skanija i jedan actros su bili na sklapanje pa sam ogledala lepio pincetom. Kabina se ne diže a ovo ostalo je dobro urađeno mada je moglo i bolje za 12 evra koliko sam ih plaćao u Rumuniji. Ako malo bolje zagledaš vidi se volan koji je loše urađen ide do kreveta. Prikolica nije njegova, imao je niku odvratnu kratku cisternu a ovo je neka stara prikolica koja je bila u lošem stanju pa sam je ofarbao i upario sa ovom scaniom.

Jel zna neko da mi objasni ovu stvar kad obrišem sliku sa albuma da bi oslobodio mesto da ubacim drugu sliku pošto u album staje ograničeni broj slika ta slika se obriše sa stranice gde je objavljena. Kako da obrišem sliku iz albuma a da se ne obriše sa stranice? To sam malo pre slučajno primetio vidim pola slika koje sam ranije objavio nema ih.

Jel zna neko da mi objasni ovu stvar kad obrišem sliku sa albuma da bi oslobodio mesto da ubacim drugu sliku pošto u album staje ograničeni broj slika ta slika se obriše sa stranice gde je objavljena. Kako da obrišem sliku iz albuma a da se ne obriše sa stranice? To sam malo pre slučajno primetio vidim pola slika koje sam ranije objavio nema ih.
Zaboravi album. Postavljaj slike pojedinačno, najbolje preko tinypic. Imaš uputstvo!

Mozes slike da kacis tako sto ces ih postaviti na imageshack.us kad ih uploadujes dobices link za forum i samo ga prekopiras u post koji pises i slika ostaje da visi bez problema. Tako ja uvek kacim moje slike. . .

Jer italieri-a imaš 0 kom? ili... čini mi se da imaš dosta herpinih. Mislim na 1:87.

28 Herpi i 3 Herpe Magic :)
Nemam nijednog italerija, a vidjao sam ih i budu dosta povoljni pa bi uzeo ali ne volim da uzimam modele koji su lose uradjeni. To me najvise iznervira, pa zato pitam kakav je kvalitet i da li se podize kabina i sl. Jer ako su dobri onda bi uzimao i njih, a ako nisu onda da ih i ne gledam. . .

Nesto novo i kod mene.
Fiat Albea 1.5 ELX 1:18 proizvodjaca Checkmate.
Malo poznati kineski proizvodjac koji radi uglavnom modele velikoserijskih automobila. Nivo detalja je izuzetno visok. Pored svih otvaranja, otvara se i poklopac rezervoara,a prisutno je i podesavanje sedista. Nema sta, izvorni kineski brendovi se ukljucuju aktivno u borbu na trziste 1:18 modela.
img2582y.jpg

img2577.jpg

img2579a.jpg

img2580w.jpg

Back