slave 68
Aktivan član
- Poruka
- 1.046
MERCEDES TRAVEGO 1:87 REALTOY
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je sve 100% plastika onda ce biti idalje u dobrom stanju (naravno ako se cuvaju i sl) dok ovi drugi, uz svo cuvanje nazalost nemaju velike sanse da se ipak sacuvaju zbog zamora metala. Jos pre 7-8 godina bila je emisija na RTS-u o kolekcionarima u evropi i kako su ljudi iz istocne nemacke svercovali matchbox modele i sl. i na kraju su rekli sta je najveci problem ovog hobija. . . A to je spomenuti zamor metala, jednostavno posle nekog vremena metalni modeli ce poceti sami od sebe da se raspadaju i kd ih dodirnes da se bukvalno pretvaraju u prah. . . Tako da. . .![]()
Ovo mi je prva sačuvana maketa, broj 1 u kolekciji. Kupio mi ćale 1980. godine u Bugarskoj na fri šopu. Ovo je neki iveco 1:100 corgi, ali je made in Velika Britanija nije kineski. I posle 30 godina je kao nov. Pitam se šta će biti sa ovim našim kineskim maketama posle 10-15 godina jer ne verujem da je kvalitet materijala i boje isti kao dok su se proizvodile u Evropi i Americi.
![]()
evo scanie 1/32 new ray,kako vam se cini...?!
Samo ja karoserija od plastike. Jel pamtiš možda kako se zvala ta emisija i da li je ima negde na internetu. Pamtim kad je bila i gledao bi je opet.Ako je sve 100% plastika onda ce biti idalje u dobrom stanju (naravno ako se cuvaju i sl) dok ovi drugi, uz svo cuvanje nazalost nemaju velike sanse da se ipak sacuvaju zbog zamora metala. Jos pre 7-8 godina bila je emisija na RTS-u o kolekcionarima u evropi i kako su ljudi iz istocne nemacke svercovali matchbox modele i sl. i na kraju su rekli sta je najveci problem ovog hobija. . . A to je spomenuti zamor metala, jednostavno posle nekog vremena metalni modeli ce poceti sami od sebe da se raspadaju i kd ih dodirnes da se bukvalno pretvaraju u prah. . . Tako da. . .
Zato je sakupljam samo u 1:87 da bi sve bilo plasticno i sacuvano i posle toliko godina![]()
![]()
PEŽO 504 1:18 WELLU 1975 U OVOM SU SE NEKADA VOZILI DIREKTORI, JOŠ KAD SU BILE CRVENE TABLICE ZA DRŽAVNA VOZILA. I TO SAMO ONI JAČI A OVI SLABIJI SU SE VOZILI U ZASTAVI 1300
![]()
MERCEDES TRAVEGO 1:87 DICKIE DIECAST
Gde kupio?
Kupio sam ga leta 2008. u Bukureštu kad je bilo evropsko prvenstvo u fudbalu. Vidiš i sam po natpisu.Onog Travega i Man-a imam, gde si kupio ovog Travega troosovinca?? skoro svi ga imaju sem mene![]()
U Jagodini pre 2 god. u jednoj maloj prodavnici. 3 godine nisu mogli da ga prodaju bilo je kilo prašine na njemu. plaćen 2040 din.
Ako je sve 100% plastika onda ce biti idalje u dobrom stanju (naravno ako se cuvaju i sl) dok ovi drugi, uz svo cuvanje nazalost nemaju velike sanse da se ipak sacuvaju zbog zamora metala. Jos pre 7-8 godina bila je emisija na RTS-u o kolekcionarima u evropi i kako su ljudi iz istocne nemacke svercovali matchbox modele i sl. i na kraju su rekli sta je najveci problem ovog hobija. . . A to je spomenuti zamor metala, jednostavno posle nekog vremena metalni modeli ce poceti sami od sebe da se raspadaju i kd ih dodirnes da se bukvalno pretvaraju u prah. . . Tako da. . .
Zato je sakupljam samo u 1:87 da bi sve bilo plasticno i sacuvano i posle toliko godina![]()
Za vas sto imate velik broj modela: Dali ih sami sastavljate ili ih kupujete vec sastavljene?
U Jagodini pre 2 god. u jednoj maloj prodavnici. 3 godine nisu mogli da ga prodaju bilo je kilo prašine na njemu. plaćen 2040 din.