AUTOMOBILI U RAZMERI

Dva modela na prodaju pa koga interesuje neka se javi!
Maisto 1/27 hummer h2 nov u kutiji

1_27_hummer.jpg

Maisto 1/24 chevrolet impala police stanje dobro.

P2050082.jpg

Nisam vam rekao kod mene u Zaječaru je katastrofalna poplava! Beli Timok se izlio i nosi sve pred sobom. Najveća poplava do sada koja je bila kod nas. Meni je kuća na 50 metara od Crnog Timoka i za sad nismo ugroženi ali reka raste... Jer Zaječar je opasan Belim i Crnim Timokom kao Beograd Savom iDunavom. Nama što smo pored Crnog Timoka samo ostaje da se molimo bogu...

Kad budem pošao kamionom u tom pravcu javiću Ti se da mi pokažeš gde je ta prodavnica u Rumi ako Ti nije problem. Jer ovamo u mom kraju i ne znaju šta je solido a kamo li još da ga imaju u prodaji. Inače kad uđem u neku radnju prodavci polude jer im rasturim sve raftove dok ne nađem ono što me zanima.:bye:

ok...Slobodno se javis , nije nikakav problem.. .:) a cene su 350 din za solido...dzabee :super:

ok...Slobodno se javis , nije nikakav problem.. .:) a cene su 350 din za solido...dzabee :super:

Nije mi jasno da solido košta 350 kod tabe, a na jugopetrolu kažu 550. U Ruminiji na omv koštaju 15-16 evra u hipermarketima oko 12 evra a na internetu idu do 20 i više evra. Izgleda da ih uvoznici kupuju u Kini na kilo a posle nam deru kožu. Pa ako je u radnji 350 din. u Kini nije ni evro!:rtfm:

Nije mi jasno da solido košta 350 kod tabe, a na jugopetrolu kažu 550. U Ruminiji na omv koštaju 15-16 evra u hipermarketima oko 12 evra a na internetu idu do 20 i više evra. Izgleda da ih uvoznici kupuju u Kini na kilo a posle nam deru kožu. Pa ako je u radnji 350 din. u Kini nije ni evro!:rtfm:

heh pa pumpe su uvek skuplje ovde je cararama 260 a na pumpi 500 :)
uverices se kad budes video... :super::klap::ok:

Kakvo je ovo ljudio čudo, imao sam priliku da ga držim u rukama, oduševljen sam, i ako ne skupljam tu razmeru, auto je fenomenalan

svaka čast dramy[/QUOTE]

Evo isti vw v-12 u 1:72 perfektno urađen pozadi ispod providnog poklopca motora se vidi minijaturni v-12 motor savršeno urađen. pravi ga yat ming to mi je najbolje urađen 1:72 koji imam. Desno je vajper 1:72 king smart.
picture.php

heh pa pumpe su uvek skuplje ovde je cararama 260 a na pumpi 500 :)
uverices se kad budes video... :super::klap::ok:

Razumem da su pumpe skuplje, ali ni u hipermarketima nisu baš jeftini. Čoveče kod tebe je solido 1:43 350 din a kod mene u jednoj knjižari motor max 1:43 je 338 dinara a izgleda kao da je klepan u kovačkoj radnji. Solido i motor max je isto kao kad uporediš audi a-6 i moskvič aleko!:rotf:

picture.php

Ovu ajkulu kabrio sam kupio od jednog čiče u Nišu na auto pijaci za 350 din. Novu, neotpakovanu. Inače je norev 1:43. Čiča ima tezgu i prodaje makete i to sve nove. Kad prodaje za 350 sigurno ih nabavlja po 250. A na internetu je ova ista 25,99 evra i to na popustu! Ja vam kažem da mi ove zezalice skupo plaćamo i da nas deru. Ali j....a kad čovek nešto voli...

Razumem da su pumpe skuplje, ali ni u hipermarketima nisu baš jeftini. Čoveče kod tebe je solido 1:43 350 din a kod mene u jednoj knjižari motor max 1:43 je 338 dinara a izgleda kao da je klepan u kovačkoj radnji. Solido i motor max je isto kao kad uporediš audi a-6 i moskvič aleko!:rotf:

hahah :D pa neznam ni ja zasto je tako jeftinooo... :Da ovi racing su cak 399 din...haha
kad budes isao pravcem Rume slobodno se javi,dok se jos nije pokupovalo.. :super:

Back