slave 68
Aktivan član
- Poruka
- 1.046
Mini chemps mercedes 190 sport
![]()
A što ne ofarbaš ove starije modele? Ja moje starije koji su izguljeni rasturam i farbam jednog po jednog.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mini chemps mercedes 190 sport
![]()
A što ne ofarbaš ove starije modele? Ja moje starije koji su izguljeni rasturam i farbam jednog po jednog.![]()
scanie 1/80 cararama
![]()
Moze li malo detalja o njemu? I jos koja slika? Njega sam ja lovio po NS-u, a i naokolo da uzmem ali nigde nisam mogao da ga nadjem. . .
To je malo teze jer vise nisam u NS-uIdi u Merkator u NS malopre sam ga video cen 370 din
To je malo teze jer vise nisam u NS-uU maju bi trebalo da dodjem u NS pa cu onda da obidjem sve ducane pa mozda i ubodem nesto
![]()
Solido nisam video na pumpi ali su Michelini 550 din![]()
Solido nisam video na pumpi ali su Michelini 550 din![]()
Jel ima nekih modela na pumpama?
Bilo ih je u krusevcu,kod mene u jagodini jedan dan i gotovo.Ko to toliko kupuje te modele nemam pojma.Toliko brzo ode kao da nas ima 100 a ja poznajem cetvoricu.
Nažalost, kupuju roditelji klincima jer cene nisu visoke. Klinci to razvale za sat...Šta zna dete šta je 100 kila?Bilo ih je u krusevcu,kod mene u jagodini jedan dan i gotovo.Ko to toliko kupuje te modele nemam pojma.Toliko brzo ode kao da nas ima 100 a ja poznajem cetvoricu.
Ima i toga. Ljudi nisu ozbiljni kolekcionari ali kupe po neki...Pa nam posle nerviraju ozbiljne kolege.Kupe i ostali,juce sam bio kod tipa da mu rasturim neki orman i vidim u vitrini ima 3 MINICHAMPS 1/43 Porschea 911,928 i Caymana
Nije kolekcionar nego mu se samo svidjaju doticni modeli
Nažalost, kupuju roditelji klincima jer cene nisu visoke. Klinci to razvale za sat...Šta zna dete šta je 100 kila?
Šta ima od Italijana?evo ako nekoga zanimaju solido modeli ima ih u jednoj prodavnici u Rumi....
![]()
evo ako nekoga zanimaju solido modeli ima ih u jednoj prodavnici u Rumi....
![]()