AUTOMOBILI U RAZMERI

Mini chemps mercedes 190 sport
nqs0l.jpg

A što ne ofarbaš ove starije modele? Ja moje starije koji su izguljeni rasturam i farbam jednog po jednog.:ok:

Nažalost, kupuju roditelji klincima jer cene nisu visoke. Klinci to razvale za sat...Šta zna dete šta je 100 kila? :hahaha:

Ma da.:sad2:Greota.Na solido i altaja modelima na plasticnom postolju pise da je za osobe od 14 god .Nisam mogao da verujem kada sam video.E zato ja posecujem buvljake i nasao sam stari model dafa vojna ambulantna kola od metchboxa iz kolekcije lesney za 15 din Zao mi je tih starih i zaboravljenih modela.Svi gledamo ove nove danasnje modele.Ali kada ovaj model 1/43 uzmes u ruku i neki novi model bilo kog proizvodjaca,prvo sto je ovaj 5 puta tezi,drugo ako ga lupis od zid moze samo da napravi rupu u zidu :D cisto gvozdje.A tresni ove nove da vidis sta ce da ostane.:hahaha:Sto znaci mi matori smo se igrali sa kvalitetnijim igrackama nego sada nasa deca.:D

evo ako nekoga zanimaju solido modeli ima ih u jednoj prodavnici u Rumi....
246qhw8.jpg

Kad budem pošao kamionom u tom pravcu javiću Ti se da mi pokažeš gde je ta prodavnica u Rumi ako Ti nije problem. Jer ovamo u mom kraju i ne znaju šta je solido a kamo li još da ga imaju u prodaji. Inače kad uđem u neku radnju prodavci polude jer im rasturim sve raftove dok ne nađem ono što me zanima.:bye:

Back