JekicRu
Zainteresovan član
- Poruka
- 238
moja slika autica...! ko je to stavio....??
sta si time hteo???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi su8 modeli u8 razmeri 1/43.koje je razmere ovaj kombi
P.S. što je ovakvo mrtvilo na forumu, nema nigde žive duše:
![]()
Zato sto i jeste sve mrtvo....
Dobronije bas sve, ima i lepih stvari i najava
![]()
Lepsu najavu od ove nisam video u skorije vreme, mogu vam reci da cu mnogo da se iscimam, samo da je imam![]()
Ivane braticu sta mislis o modelu forda u razmeri 1/18 od solidoa sa stranicama na vratima koje su uradjene od drveta i sedistima koja imaju presvlake od koze,i to po ceni od 2100-2500 din.\E to cu vam sutra slikati i pokazati slike jer se sastajem sa covekom koji je uvoznik za solido i donece mi neke modele da ih vidim.Konacno nadam se da polako krecemo.Kazem vam samo obilazite pumpe.![]()
Sto se tice jucerasnje berze u NS, mogu vam reci da je bilo dosta modela na ponudi, od 1:87, preko zeleznice, do modela u 1:24. Nazalost, nije bilo modela u razmeri 1:18.
Sto se tice cena, modeli Cararama u 1:72 razmeri su bili po 80 din\kom, kompleti 1:72 sa kamp prikolicama su bili po 200 din, 1:87 razmera od 5 EUR, pa navise, mada je bilo odlicnih modela kamiona, 1:43 Abrex Skode, nove u kutiji su bile po 200 din, 1:6x, cini mi se po 100, 150 din, a 1:24 uglavnom Bburago i Motor Max od 100, do 300 din.
Sve u svemu, lepo smo se druzili, popricali, a sklopilo se i par novih poznanstava. Evo i nekih slika...
![]()
![]()
![]()
Bilo je tu svasta vidim, a i cene su bile ok. . . Ako imas jos koju sliku, kaci![]()
Zato berze i sluze a i zbog druzenja![]()
Nego Hemi, jesi li mozda nasao onog Ficu?
Starline 1/43. . . 15e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gligi prva si liga! Pevaj brzo odakle si poskidao ovu robu?![]()
Slike modela su sa MODELCARWORLD.DE verovatno su i modeli odatle![]()
Aha, vidim ja de će ovde da bude i onih što su slučajno pali pod "saobraćaj"slike jesu (odatle mi bilo najlakse da skinem, mislim ima sve sto mi treba), a modeli su sa drugog mesta, mada to mu dodje isto![]()
Aha, vidim ja de će ovde da bude i onih što su slučajno pali pod "saobraćaj"
Aha, vidim ja de će ovde da bude i onih što su slučajno pali pod "saobraćaj"
Gde nadje ovog tristaca... Gde moze da se pazari tako nesto?
Radovan III...