AUTOMOBILI U RAZMERI

Par dana sam bio na putu. Nisam nešta puno ni zagledao po radnjama tako da sam došao praznih ruku. Ali ,od dede iz ZG-a sam dobio dva modela Maista koja se njemu baš i ne sviđaju a ja poklonu ne gledam u zube. U pitanju su :
-LEXUS SC 430 Covertible iz 2002.g.
-FORD MUSTANG MACH 3 Convertible- Concept car iz 1994.g.

Prilozi

• DSC00006.jpg
    DSC00006.jpg
    26 KB · Pregleda: 9
  • DSC00009.jpg
    DSC00009.jpg
    39,8 KB · Pregleda: 7
  • DSC00011.jpg
    DSC00011.jpg
    30,4 KB · Pregleda: 9
  • DSC00014.jpg
    DSC00014.jpg
    37,9 KB · Pregleda: 8
A dok sam bio na putu stigao mi je i
-BMW LS LUXUS (700) iz 1962.g. od Signature-a
Kupljen na e-bayu po cijeni od 44.- eura. Kako nitko drugi trenutno ne proizvodi ovaj model bio sam prinuđen da ga nabavim. Opčenito sam zadovaljan. Model koji je dosta solidno urađen,fali mu ona završnica ...............tepisi i slično .

Prilozi

• DSC00001.jpg
    DSC00001.jpg
    24,7 KB · Pregleda: 13
  • DSC00002.jpg
    DSC00002.jpg
    21,6 KB · Pregleda: 13
  • DSC00003.jpg
    DSC00003.jpg
    22,8 KB · Pregleda: 12
  • DSC00004.jpg
    DSC00004.jpg
    32,8 KB · Pregleda: 15
  • DSC00005.jpg
    DSC00005.jpg
    33,4 KB · Pregleda: 13
Kupljen na e-bayu po cijeni od 44.- eura. Kako nitko drugi trenutno ne proizvodi ovaj model bio sam prinuđen da ga nabavim. Opčenito sam zadovaljan. Model koji je dosta solidno urađen,fali mu ona završnica ...............tepisi i slično .

Svaka cast,razbio si sa BMW modelima.

Lep model nema sta :) Svaka cast! Mozes li jednom okaciti cdelu kolekciju BMW-ova pa da vidimo sve odjednom kako izgledaju?

Lepo je to.......... Jos jedan BMW-ov mali automobil, ali od velikog znacaja za Bavarsku auto indusriju u to vreme

...model uopste nije los, mada mu crvena boja mnogo bolje stoji.

Po pitanju boje ,u zadnje vrijeme pokušavam malo posvijetliti kolekciju i kada god sam u prilici nabavljam model svjetlije boje. Ne kažem da je to najbolje rješenje ali je ipak nešta šta mi odgovara.

Inaće ,uskoro izlazi i varijanta kabrioleta od Autoart-a pa ću i njega morati uzeti. Jedino šta mi se ne sviđa je ,bar za početak ,da izlazi u srebrenoj boji.

Po pitanju boje ,u zadnje vrijeme pokušavam malo posvijetliti kolekciju i kada god sam u prilici nabavljam model svjetlije boje. Ne kažem da je to najbolje rješenje ali je ipak nešta šta mi odgovara.

Inaće ,uskoro izlazi i varijanta kabrioleta od Autoart-a pa ću i njega morati uzeti. Jedino šta mi se ne sviđa je ,bar za početak ,da izlazi u srebrenoj boji.

Ja se bas trudim da izaberem meni najlepsu kombinaciju boja, za sada sam zadovoljan izborom, obzirom da sam na pocetku......................
U svakom slucaju svaka cast, imas ih puno, a jos ih planiras nabaviti... ja bi se zadovoljio samo sa jednim (sport verzija od Aa). Ne znam, mozda su meni splasli apetiti, obzirom da mi se sve vise cini da sam preterao (*** bas je skup hobi, non stop neko odricanje).

Poslednja izmena:
Ja se bas trudim da izaberem meni najlepsu kombinaciju boja, za sada sam zadovoljan izborom, obzirom da sam na pocetku......................
U svakom slucaju svaka cast, imas ih puno, a jos ih planiras nabaviti... ja bi se zadovoljio samo sa jednim (sport verzija od Aa). Ne znam, mozda su meni splasli apetiti, obzirom da mi se sve vise cini da sam preterao (*** bas je skup hobi, non stop neko odricanje).

I primjetio sam da više pažnje polažeš modelima sa trka. Kod mene je obrnuto. Uvijek mi je želja da nabavim model koji je bio dostupan širokim narodnim masama. Ako uz taj model imam i varijantu modela sa trka još bolje.
Naravno,uvijek postoje modeli koji su u osnovi i bili urađeni samo za trke te tu nema dileme.

Ako nekog interesuje neki od ovih modela, info na p.p. svi su u 1/43

Schuco

Opel Rekord
1zu43_Opel_Rekord_E_silbermet_Opel_.jpg

Opel Kadett
1zu43_Opel_Kadett_D_rot_Opel_Schuco.jpg

Opel Corsa
1zu43_Opel_Corsa_A_weiss_Opel_Schuc.jpg

VW Tiguan
1zu43_VW_Tiguan_deepblackperleffekt.jpg

Minichamps

VW Passat
2808545770_448ef0f973-1.jpg

VW Passat karavan
1zu43_VW_Passat_Variant_2005_deepbl.jpg

VW Touran
1zu43_VW_Touran_Facelift_deepblackp.jpg

VW Golf 5 plus
1zu43_VW_Golf_V_Plus_new-river-blue.jpg

Mercedes E karavan
1zu43_Mercedes-Benz_E-Klasse_T-Mode.jpg

Mercedes CLK
1zu43_Mercedes-Benz_CLK_C209_lolith.jpg

Mercedes CLK cabrio
1zu43_Mercedes-Benz_CLK_Cabrio_A209.jpg

Auto Art

Audi A6 allroad
1zu43_Audi_A6_allroad_quattro_2006_.jpg

VW Golf 5 karavan
1zu43_VW_Golf_V_Variant_deepblackpe.jpg

Ako nekog interesuje neki od ovih modela, info na p.p. svi su u 1/43

Schuco

Opel Rekord
1zu43_Opel_Rekord_E_silbermet_Opel_.jpg

Opel Kadett
1zu43_Opel_Kadett_D_rot_Opel_Schuco.jpg

Opel Corsa
1zu43_Opel_Corsa_A_weiss_Opel_Schuc.jpg

VW Tiguan
1zu43_VW_Tiguan_deepblackperleffekt.jpg

Minichamps

VW Passat
2808545770_448ef0f973-1.jpg

VW Passat karavan
1zu43_VW_Passat_Variant_2005_deepbl.jpg

VW Touran
1zu43_VW_Touran_Facelift_deepblackp.jpg

VW Golf 5 plus
1zu43_VW_Golf_V_Plus_new-river-blue.jpg

Mercedes E karavan
1zu43_Mercedes-Benz_E-Klasse_T-Mode.jpg

Mercedes CLK
1zu43_Mercedes-Benz_CLK_C209_lolith.jpg

Mercedes CLK cabrio
1zu43_Mercedes-Benz_CLK_Cabrio_A209.jpg

Auto Art

Audi A6 allroad
1zu43_Audi_A6_allroad_quattro_2006_.jpg

VW Golf 5 karavan
1zu43_VW_Golf_V_Variant_deepblackpe.jpg

Iz mog nicka zakljuci koja me tri komada zanimaju pa javi na privatnu poruku koja je cena...

Back