Gligi
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
Bilo malo Ixo, malo Minichamps 43, dosta 1/18..... Mrzi me da izigravam fotoreportera, ali bas bilo dobro.....
Lepo zvuci, ali predpostavljam i da su cene bile lepe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo malo Ixo, malo Minichamps 43, dosta 1/18..... Mrzi me da izigravam fotoreportera, ali bas bilo dobro.....
Lepo zvuci, ali predpostavljam i da su cene bile lepePokajacu se samo ako mi kazes da je bio neki BMW ili MB. . . ovako mi nista nije interesantno, interesuje me i koje su cene tih Ixo, MCH u 1/43??
A dok sam bio na putu stigao mi je i
-BMW LS LUXUS (700) iz 1962.g. od Signature-a
Kupljen na e-bayu po cijeni od 44.- eura. Kako nitko drugi trenutno ne proizvodi ovaj model bio sam prinuđen da ga nabavim. Opčenito sam zadovaljan. Model koji je dosta solidno urađen,fali mu ona završnica ...............tepisi i slično .
Svaka cast,razbio si sa BMW modelima.
Ovo je bio 41. model BMW-a u 1:18,bez modela F1. I ima bar još desetak koje planiram uskoro nabaviti.
A dok sam bio na putu stigao mi je i
-BMW LS LUXUS (700) iz 1962.g. od Signature-a
Kupljen na e-bayu po cijeni od 44.- eura. Kako nitko drugi trenutno ne proizvodi ovaj model bio sam prinuđen da ga nabavim. Opčenito sam zadovaljan. Model koji je dosta solidno urađen,fali mu ona završnica ...............tepisi i slično .
Ovo je bio 41. model BMW-a u 1:18,bez modela F1. I ima bar još desetak koje planiram uskoro nabaviti.
Lepo je to.......... Jos jedan BMW-ov mali automobil, ali od velikog znacaja za Bavarsku auto indusriju u to vreme
...model uopste nije los, mada mu crvena boja mnogo bolje stoji.
Kako vreme prolazi! Vest iz 2002. godine...
![]()
Hahaha evo ga onaj cicica sto prodaje razne HO modele, bas je ostario od tad![]()
Po pitanju boje ,u zadnje vrijeme pokušavam malo posvijetliti kolekciju i kada god sam u prilici nabavljam model svjetlije boje. Ne kažem da je to najbolje rješenje ali je ipak nešta šta mi odgovara.
Inaće ,uskoro izlazi i varijanta kabrioleta od Autoart-a pa ću i njega morati uzeti. Jedino šta mi se ne sviđa je ,bar za početak ,da izlazi u srebrenoj boji.
Ja se bas trudim da izaberem meni najlepsu kombinaciju boja, za sada sam zadovoljan izborom, obzirom da sam na pocetku......................
U svakom slucaju svaka cast, imas ih puno, a jos ih planiras nabaviti... ja bi se zadovoljio samo sa jednim (sport verzija od Aa). Ne znam, mozda su meni splasli apetiti, obzirom da mi se sve vise cini da sam preterao (*** bas je skup hobi, non stop neko odricanje).
Ako nekog interesuje neki od ovih modela, info na p.p. svi su u 1/43
Schuco
Opel Rekord
![]()
Opel Kadett
![]()
Opel Corsa
![]()
VW Tiguan
![]()
Minichamps
VW Passat
![]()
VW Passat karavan
![]()
VW Touran
![]()
VW Golf 5 plus
![]()
Mercedes E karavan
![]()
Mercedes CLK
![]()
Mercedes CLK cabrio
![]()
Auto Art
Audi A6 allroad
![]()
VW Golf 5 karavan
![]()
Iz mog nicka zakljuci koja me tri komada zanimajuSta je tu smesno?![]()