AUTOMOBILI U RAZMERI

Da malo ubijem monotoniju. . .

3880_4.jpg

3912_6.jpg

Zadrzi ga slobodno, ionako mu fali jedan far:p A ovo cemo mi tesko podeliti:lol:

Sto se tice foruma i ja imam taj utisak. . .:(

Far je izvadjen zbog boljeg protoka vazduha do usisa jer verovatno ima KN filter
P.S. Ja kad bi je provozao "malo" ,morali bi da zamene sediste(dubinsko pranje):hahaha:
Naj jaci BMW koji sam vozio je M3 GT Individual e36 sa "kontra" menjacem i moram vam reci da je stvarno EXTRA osecaj,jedinu zamerku imam na papucicu gasa koja kao da ima zaostatak od 1/4 sekunde u odgovoru-ali dobro niko nije savrsen:)

Proizvodjac MotorMax, Razmjera 1:18, 3 nova modela (Audi i Mercedes su veterani). Noviteti su Ford Mustang, Buick i ford Thunderbird. Strastveni sam ljubitelj kabrioleta pa po ovoj mnogo povoljnoj cijeni nijesam htio ova tri modela propustit. Cijena po modelu je bila 19€ mada sam mu dao 3€ vise, da ne kaze da sam jevrej. :D

Ne zamerite sto ih nijesam lijepo sortirao.

Pozdrav svima!
Nedavno sam počeo da sakupljam makete automobila, pa me interesuje gde bih mogao da nađem Lamborghini Miuru 1:18 ali da nije proizvođač Maisto.
Stvarno bih želeo da imam kvalitetniji primerak ovog modela. Video sam na web sajtu AUTOart-a ali oni ne dovoze u Srbiju...

Unapred zahvalan, Dule.

Back