AUTOMOBILI U RAZMERI

Prilozi

• DSC00001.jpg
    DSC00001.jpg
    27,4 KB · Pregleda: 16
  • DSC00002.jpg
    DSC00002.jpg
    23,2 KB · Pregleda: 15
  • DSC00003.jpg
    DSC00003.jpg
    27,3 KB · Pregleda: 17
  • DSC00004.jpg
    DSC00004.jpg
    34,1 KB · Pregleda: 16
  • DSC00005.jpg
    DSC00005.jpg
    33,7 KB · Pregleda: 13
Koliko ja znam niti jedan niti drugi se više ne proizvode. Međutim ,Solidov model,koji je i noviji još se uvijek može relativno lako naći po e-bayu . Sa modelom Vitesse-a je malo teži slučaj jer je odavno izbačen iz proizvodnje pa su i teži za naći. Ali i na njih se naleti.
Cijena koju spominješ je prevelika i ,koliko sam ja upratio ,Solido se nađe za 30-35 eura a Vitesse je 10-ak eura više.
Što se tiće kalupa ,mislim da su ipak dva različita kalupa u pitanju jer im mjere nisu 100 % identične . Solidov model je daleko bolje urađen ,solidnije sklapan,više detalja ali i Vitesse ima svoju "dušu". Inače,izbora nemaš te ako želiš Golf-a 1 onda su Vitesse (model LS) , Solido (model GTI) te Sunstar (model Cabri) jedina dostupna varijanta.

Danas našao na NIS-ovoj pumpi, Fabbri editori - quattroruote collection 1:24, odličan model. Iz ove edicije sam video još Fiat 500, Simcu i reno4, ne znam kojim kanalima je to stiglo kod nas ali se pojavilo na par mesta.

dsc02433n.jpg

dsc02432z.jpg

dsc02431pa.jpg

dsc02430x.jpg

dsc02429m.jpg

dsc02428m.jpg

dsc02427z.jpg

Drugari su mi šefovi pumpi na Zmaj 1 i 2! Sva distribucija modela 8C Competizione, koje tamo ( video večeras) ima, od sada ide preko mene....Zainteresovane molim da se prijave na vreme. Ugradnja se podrazumeva! z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:
P.S. Ako ova moja ljubiteljka modela dozvoli prodaju. Isti model nema još u kuhinji i klonji!

Drugari su mi šefovi pumpi na Zmaj 1 i 2! Sva distribucija modela 8C Competizione, koje tamo ( video večeras) ima, od sada ide preko mene....Zainteresovane molim da se prijave na vreme. Ugradnja se podrazumeva! z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:
P.S. Ako ova moja ljubiteljka modela dozvoli prodaju. Isti model nema još u kuhinji i klonji!

A moji drugari su šefovi tim tvojim + ja radim u petrolu, tako da...z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:
z:Dz:Dz:D

Poslednja izmena:

Back