Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Celoj ekipi puno zdravlja! Onda love i prepune vitrine modela! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima. Ja sam od skoro novi clan ovog foruma. Hocu ovom prilikom da pohvalim clana dramy-a koji me je uputio na ovaj forum i od koga sam dobio mnogo informacija o kolekcionarima i o samim proizvodjacima . Sakupljam makete 1/18 mada trenutno imam samo petnaestak komada.
Nedo, jel imaš možda Golfa 1 u bilo kojoj razmeri, i ako imaš baci neku sliku.
Nedo, jel imaš možda Golfa 1 u bilo kojoj razmeri, i ako imaš baci neku sliku.
kolko para za golfa...?![]()
Ne kontam?
GOLF GTI,1977,SOLIDO
oba su 1:18.
Drugari su mi šefovi pumpi na Zmaj 1 i 2! Sva distribucija modela 8C Competizione, koje tamo ( video večeras) ima, od sada ide preko mene....Zainteresovane molim da se prijave na vreme. Ugradnja se podrazumeva!
P.S. Ako ova moja ljubiteljka modela dozvoli prodaju. Isti model nema još u kuhinji i klonji!
Drugari su mi šefovi pumpi na Zmaj 1 i 2! Sva distribucija modela 8C Competizione, koje tamo ( video večeras) ima, od sada ide preko mene....Zainteresovane molim da se prijave na vreme. Ugradnja se podrazumeva!
P.S. Ako ova moja ljubiteljka modela dozvoli prodaju. Isti model nema još u kuhinji i klonji!
Jaki drugari! Kako ti do sada ne nađoše 8C?![]()
Ma čisto šefovsko- drugarska baza...Zaebane su to veze............
Jaki drugari! Kako ti do sada ne nađoše 8C?![]()
Šta će oni koji nemaju koga da pitaju?Nije mi padalo na pamet da od njih tražim modeleali si mi sad otvorio oči
![]()
Šta će oni koji nemaju koga da pitaju?
Baš začaran krug. Koliko puta sam rekao sad je dovoljno. Pa onda, samo još ovaj, pa ovaj...Nikad kraja!Nece nista..... Zato i sluze forumi, prodas, zamenis ono sto ne treba..... Neko drugi se usreci i tako zacaran krug................
Baš začaran krug. Koliko puta sam rekao sad je dovoljno. Pa onda, samo još ovaj, pa ovaj...Nikad kraja!