AUTOMOBILI U RAZMERI

Dok sam bio mladji skupljao sam uglavom Burago autice u razmeri 1:43 i sve sam manje vise poklonio :) :)

U poslednje vreme ne mogu kod nas nigde da nadjem sledece makete automobila a mnogo bih voleo da ih imam :

1. Lotus Elise
2. Peugeot 406 coupe Pininfarina
3. Renault 4

Ako neko slucajno ima neke od ovih modela maketa i ako je voljan da proda rado bih kupio :) ili ako znate gde mogu da kupim slobodno recite :) ..
Razmere mi nisu mnogo bitne.. ali najbolje bi bilo 1:18 :) :)

Pozdrav svim ljubiteljima autica :) :)

Renault 4 imas na nisovim pumpama, ali 1 24, cena oko 900 din :bye:

Ovako izgleda
http://media.photobucket.com/image/Renault 4 QUATTRORUOTE/8200fabio/124 MODELLI/IMG_1556.jpg

feri2.th.jpg
[/URL][/IMG][/IMG]

Evo nesto i za Ivana da se probudi

Hahaha, nema njemu budjenja dok ga ne uzme u svoje ruke:D

Dok sam bio mladji skupljao sam uglavom Burago autice u razmeri 1:43 i sve sam manje vise poklonio :) :)

U poslednje vreme ne mogu kod nas nigde da nadjem sledece makete automobila a mnogo bih voleo da ih imam :

1. Lotus Elise
3. Renault 4

Ako neko slucajno ima neke od ovih modela maketa i ako je voljan da proda rado bih kupio :) ili ako znate gde mogu da kupim slobodno recite :) ..

Drugar ima crvenog 406 Coupe 1:18 od Welly-a. Cena je 30 Eur.

1. Lotus Elise
3. Renault 4

Mislim, nije na prodaju samo se hvalim... :)

Minichamps 1:43, cijena 34€, kupljen u Regensburgu prije pola godine...

Sakupio sam skoro sve modele (medju njima i ovaj reno 4) koje je moj otac posjedovao u razmjeri 1:1, hvale mi jos opel kadett b karavan, peuget 106 (novi model) i ami 8... Njih, nazalost, ne mogu nidje nac... :(

Prilozi

• CIMG3750.jpg
    CIMG3750.jpg
    23,2 KB · Pregleda: 8
  • CIMG3751.jpg
    CIMG3751.jpg
    30 KB · Pregleda: 7
  • reno4.JPG
    reno4.JPG
    56,5 KB · Pregleda: 8
  • reno 4L.JPG
    reno 4L.JPG