AUTOMOBILI U RAZMERI

ja sam pitala i gde ima takav mali auto da se kupi! ja imam neke glupe ferarije i to, a hocu da pocnem sa kolekcijom americkih automobila! zanimala me je cena, nije vise ni vazno! aj se opustite malo, covece, pitala sam i za male aute, niko ni reci da kaze![/QUOT Kolko ja znam kod nas americke autice ima firma maisto i to u razmeri 1/24,i cena im je 10-12 evra.Jedno vreme je imalo da se nadje jatming u razmeri 1/43 i oni su imali lepu cenu od nekih 500/600 dinara.Moras se odluciti za razmeru,dali je to 1/43,1/24,1/18.A onda krenes u obilazak prodavnica,benzinskih pumpi,buvljaka,raznih sajmova,itd.Na prvom mestu je ljubav prema modelima,a sve ostalo je lako.:D pozdrav:bye:

Ok necemo ti dosadjivati,bitno je da se druzimo i da svi volimo ovaj hobi.:D
Tako je! :D Hoce li neko od upucenih da mi odgovori na ono pitanje oko avatara? Hvala unapred. Evo u prilogu jos jednog MG iz moje kolekcije. Snimljen na nerasprljenom krevetu :rumenko: pa sam morala da pocistim pozadinu...:zcepanje:Da ne zaboravim, razmera je:18 i u pravoj Britisch boji.

Prilozi

• MG.jpg
    MG.jpg
    105,5 KB · Pregleda: 16
Tako je! :D Hoce li neko od upucenih da mi odgovori na ono pitanje oko avatara? Hvala unapred. Evo u prilogu jos jednog MG iz moje kolekcije. Snimljen na nerasprljenom krevetu :rumenko: pa sam morala da pocistim pozadinu...:zcepanje:Da ne zaboravim, razmera je:18 i u pravoj Britisch boji.

Model je super,ja ga nemam i vec neko vreme ga jurim ali u razmeri 1/43.:DAli tesko mi ide.:think:Sve sto nadjem to je 1/18 i 1/24.:sad2:

Niko nema noviteta pa se svi ucutali :D
Ja sve nesto kontam da pocnem da sakupljam u 1:18 sve ono sto bi voleo da imam u 1:1 ali onda kad pogledam sta ih ima i kad saberem cene koliko bi me kostalo sve to da nabavim dodjem do zakljucka da mi onda nije daleko da kupim jedan od njih u 1:1 pa da ga stavim u kolekciju :lol:

Niko nema noviteta pa se svi ucutali :D
Ja sve nesto kontam da pocnem da sakupljam u 1:18 sve ono sto bi voleo da imam u 1:1 ali onda kad pogledam sta ih ima i kad saberem cene koliko bi me kostalo sve to da nabavim dodjem do zakljucka da mi onda nije daleko da kupim jedan od njih u 1:1 pa da ga stavim u kolekciju :lol:

Ti to video od mene, a?:lol: salim se. . . i ja razmisljam da krenem sa 18-icama, takodje bi skupljao samo pojedine modele, prvenstveno BMW-a, po koji Mercedes i jos po neki. . . Sad ima lep izbor BMW-a na raznim sajtovima na snizenju, ali finansije su utanjile;)

Ti to video od mene, a?:lol: salim se. . . i ja razmisljam da krenem sa 18-icama, takodje bi skupljao samo pojedine modele, prvenstveno BMW-a, po koji Mercedes i jos po neki. . . Sad ima lep izbor BMW-a na raznim sajtovima na snizenju, ali finansije su utanjile;)
Nisam :) Ali kad ne mogu da docekam dan da kupim jednog BMW-a u 1:1 onda da se bar ovako zadovoljim :)
Ja bi uzeo od svakog modela BMW-a, Maseratija i Maybacha po jedan primerak, i LR3. a onda kad sve saberem dok sve to sakupim vec cu potrositi dovoljno da kupim nesto u 1:1 :lol: Mada Maybaha Landauleta svakako hocu da nadjem u 1:18 i to da bude odradjen boli glava. Po mogucstvu da mu se i krov dize. I pre par meseci sam nasao jedan primerak ali nije mi izgledao bas nesto pa sam digao ruke.

Dobro nemoj da :azdaja: !!!

Izbor u zavisnosti od toga gde zivis je jadan u svakom smislu... Odluci koliko i koje zelis da nabavis, pogledaj na netu proizvodjace, modele... Pa pocni sa sakupljanjem.
aj mi pomozi... zivim u NS, hocu najpre krajsler crossfire, ne razumem se u te razmere. ali onaj ne preveliki, ti su mi gadni... :)

jako sam se zaljubila u taj krajsler... i onaj kadilak... ahhhhh, kako su mocniiii!! pa makar male, dok ne pocnem sa kolekcijom velikih :) salim se... mozda hahha

Poslednja izmena:
aj mi pomozi... zivim u NS, hocu najpre krajsler crossfire, ne razumem se u te razmere. ali onaj ne preveliki, ti su mi gadni... :)

jako sam se zaljubila u taj krajsler... i onaj kadilak... ahhhhh, kako su mocniiii!! pa makar male, dok ne pocnem sa kolekcijom velikih :) salim se... mozda hahha

Nabavicu ti ja Crossfirea,znam gde ga mogu naci,i ja sam u NS-u... 1:24 razmera,jel odgovara?

2 tazzica

Ajd napisi sta ti treba pa cu videti ako negde naletim na nesto:per:
Ono sa slike su uglavnom oldtajmeri,njih prvenstveno sakupljam:cool:
Oni najveci modeli u 1/18 su oko 2500 din,oni srednji 1/24 su oko 1200 din,1/43 su 300-500 din dok su oni malecni oko 250 din
Ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj :bye:

Back