AUTOMOBILI U RAZMERI

Koliko znam,modeli iz serije QR su ustvari modeli koji se dobijaju uz talijanski auto časopis (ne mogu se sjetiti tačnog naziva časopisa ali mislim da je "Quattroroute") kao poklon čitaocu. Treba biti izbačeno ukupno 50 modela i oni nisu predviđeni da idu u slobodnu prodaju. Proizvođaći su razni ,pretpostavka da je naručilac ganjao povoljnije ponude za pojedine modele.
Kako su se oni našli na nekoj pumpi ili prodavnici je pod znakom pitanja.
Na www.autici.net je bila malo opširnija prića a kako to nije moje mjerilo ja sam je registrovao krajem oka pa se lako može desiti i neka greška u gore navedenom.

Koliko znam,modeli iz serije QR su ustvari modeli koji se dobijaju uz talijanski auto časopis (ne mogu se sjetiti tačnog naziva časopisa ali mislim da je "Quattroroute") kao poklon čitaocu. Treba biti izbačeno ukupno 50 modela i oni nisu predviđeni da idu u slobodnu prodaju. Proizvođaći su razni ,pretpostavka da je naručilac ganjao povoljnije ponude za pojedine modele.
Kako su se oni našli na nekoj pumpi ili prodavnici je pod znakom pitanja.
Na www.autici.net je bila malo opširnija prića a kako to nije moje mjerilo ja sam je registrovao krajem oka pa se lako može desiti i neka greška u gore navedenom.

Hvala Nedo..:super:

Novo kod mene

BMW M 635 CSI AA 1/18

Fotoaparat je jos uvek na popravci :dash: ... Tako da HQ slika nema.

dsc00074hp.jpg

Videh danas jednog na putu isto takog plavog i ni manje ni vise m :) Verna kopija nema sta. . . svaka cast :)

Novi lepotan je skoro ceo sklopljen i ovako izgleda :) Ostalo je jos samo da se ofarbaju farovi i da se stave nalepnice. Danas bio petak, dosao kuci ranije sa faxa i odma da ga zavrsim :lol:

Od ovoga se krenulo. . .

A nadogradnja se krenula od ovoga

Posle nekoliko sati doslo se do

A sasija kada je spojena sa kabinom dobilo se \

A nadogradnja je pocela da izgleda ovako

A ovo je bilo najteze zalepiti. . . Prilicno puno pipavih delova. . .

A nedugo zatim dobio sam

I konacno

A kad se upari sa nekom mesalicom bude

I posle posle rada moze i ovako da se transportuje

Slike su kvaliteta kakvog su. . . kad zavrsim 100% proizvod onda cu se potruditi da uhvatim neke postene i da okacim jer imam poprilicno detalja da se vidi i ono sto je Kibri smislio sa ovu pumpu je stvarno fenomenalno. . . Puno, puno detaljnije no onoj BMW sto imam. . . Inace u 1:87 je, tako da ono. . . Super je odradjena, sad samo ja da ne zaj. . . sa finesama sto su ostale (farbanje farova i stepenica). . .

Gde si ga nasao? Je li i on u 1:87? Aj daj jos slika :) Ja sam ih vidjao kod onih madjarasa sto sam dao link, ali me nije bas nesto privlacio i nije bio u 1:87. . .

Hahaha, znao sam koga ce da zagolica:D Na zalost nije u 1/87, u 1/43 je ali je sasvim ok, a i s obzirom koliko je star onda bi se moglo reci i da je odlican. Slikao sam ga na prosloj berzi sad u nedelju, bilo je jos dve izvedbe, sanducar troosovinac sa kracom i sa duzom kabinom. . . U 1/87 je bilo par starih wikinga, jedan kolega je uzeo skaniju sanducara troosovinca od wikinga za 50din:lol: posto sam ja malo okasnio meni je ostalo 5 raznih wikinga ne bas kompletnih, ali posto su bili svi za 250 din nisam im odoleo. . .

Back