AUTOMOBILI U RAZMERI

Tako je to kad krenes sa kavlitetnijim stvarima. . . Ja pre ne bi dao vise od 10$ za kamion, pa da mi ruke seku. Dao sam samo za prvog Daf-a malo vise (inace Wiking) jer mi je stric vozio Rabu pa u secanje kako sam se igrao u kamionu. . . A onda sam kupio prvu Herpu. . . I posle toga izuzev tri Corgija, jos jednog Wikinga, Malibua (Volvo :lol: ) i sada Kibrija nista sem Herpe i AWMa nisam uzimao :lol: Zaj. . . Ako nema retrovizore, farove ni ne trosim vreme razmatrajuci isti :) I sto je najgore, cim naletim na Herpu da je ispod 20$ (ali evropski kamion) odma razmisljam kako bi mi se uklopila u kolekciju :lol:

Ovo je moja najveca zelja :
75417_02.jpg

200x150_75417_01.jpg

75417_06.jpg

75417_03.jpg

Inace,moj prvi u 1:1

Kako je bilo priće o modelima BMW-a 2002 evo i mog priloga. Slika je napravljena na brzinu,tek toliko da vam zazubice rastu .
Inaće ,koliko znam ,model je prvi u ovim krugovima pa se malo i hvalim.

Prilozi

• DSC00001.jpg
    DSC00001.jpg
    46,5 KB · Pregleda: 23
Fale i ne. Na modelu su bile te gume ali su mi malo odudarale te sam pretpostavio da su u stvari zaštita prilikom transporta. Malo sam bio u nedoumici ali sam pregledao slike,između ostalog i slike iz BMW-ovog muzeja, i vidio da u stvari na stvarnim modelima te gume nema. Tako da su u mom slučaju one skinute.
Možda nisam u pravu ali........................

Fale i ne. Na modelu su bile te gume ali su mi malo odudarale te sam pretpostavio da su u stvari zaštita prilikom transporta. Malo sam bio u nedoumici ali sam pregledao slike,između ostalog i slike iz BMW-ovog muzeja, i vidio da u stvari na stvarnim modelima te gume nema. Tako da su u mom slučaju one skinute.
Možda nisam u pravu ali........................

Gume jesu postojale na pravom... Verovatno zastita od udaranja i cesanja bankine... Evo jednog zanimljivog snimka

Snimak je dobar.
Jedina stvar je što na prvom modelu stoje gume (startni br. 3). Drugi model već nema guma na zadnjem braniku (startni br. 10 ) . Pretpostavka je da su i oni u to doba stavljali ili skidali kako im se prohtje. Meni je prevagnula fotografija iz BMW-ovog muzeja gdje je izložen ovaj automobil (bez startnog broja ali sa svim naljepnicama koje posjeduje i moj u 1:18).Ako su oni pogriješili,mogu i ja.
U krajnjem slučaju,ti gumeni dodaci su još uvijek u kutiji,a bili su prikačeni običnim komadom tanke žice................dakle lako se vrati u prvobitno stanje.

Snimak je dobar.
Jedina stvar je što na prvom modelu stoje gume (startni br. 3). Drugi model već nema guma na zadnjem braniku (startni br. 10 ) . Pretpostavka je da su i oni u to doba stavljali ili skidali kako im se prohtje. Meni je prevagnula fotografija iz BMW-ovog muzeja gdje je izložen ovaj automobil (bez startnog broja ali sa svim naljepnicama koje posjeduje i moj u 1:18).Ako su oni pogriješili,mogu i ja.
U krajnjem slučaju,ti gumeni dodaci su još uvijek u kutiji,a bili su prikačeni običnim komadom tanke žice................dakle lako se vrati u prvobitno stanje.

Nije to greska, sigurno. To je i pravljeno tako da moze da se skine po zelji ;)

url]

Back