Kod mene je pocelo da cim vidim neki model kamiona odma gledam u retrovizore pa ako ima idemo dalje a ako nema, zaboravi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene je pocelo da cim vidim neki model kamiona odma gledam u retrovizore pa ako ima idemo dalje a ako nema, zaboravi![]()
Ovo je moja najveca zelja :
![]()
![]()
![]()
![]()
Inace,moj prvi u 1:1
Javicu ti kad budem porucivao sa E-BAY-a pa ga mozes uzeti ako hoces,mislim da je cena oko 20-ak evra u razmeri 1/43![]()
A da ga nema negde u 1:24 il 1:18,nije mi bitna razmera,samo da ga nadjem..
Javi mi obavezno...
Ovo je moja najveca zelja :
![]()
![]()
![]()
![]()
Inace,moj prvi u 1:1
Firma koja ga pravi u 1/18 je OTTO MODELS iz Francuske,model je plastican,sklopljen i nema nikakvih otvaranja![]()
Kako je bilo priće o modelima BMW-a 2002 evo i mog priloga. Slika je napravljena na brzinu,tek toliko da vam zazubice rastu .
Inaće ,koliko znam ,model je prvi u ovim krugovima pa se malo i hvalim.
Kako je bilo priće o modelima BMW-a 2002 evo i mog priloga. Slika je napravljena na brzinu,tek toliko da vam zazubice rastu .
Stvarno je dobar... Daj jos slika![]()
Od slika se ne uziva,skupljaj novce pa u lov na modele![]()
Dobro sad... Ja samo volim da vidim slike iz 1 ruke, onako kako ih nijedan sajt ne prikaze... A sto se tice novacaNisam ja u fazonu da zelim sve sto vidim. Model jeste lep, ali nije ono sto meni treba
![]()
Fale i ne. Na modelu su bile te gume ali su mi malo odudarale te sam pretpostavio da su u stvari zaštita prilikom transporta. Malo sam bio u nedoumici ali sam pregledao slike,između ostalog i slike iz BMW-ovog muzeja, i vidio da u stvari na stvarnim modelima te gume nema. Tako da su u mom slučaju one skinute.
Možda nisam u pravu ali........................
Snimak je dobar.
Jedina stvar je što na prvom modelu stoje gume (startni br. 3). Drugi model već nema guma na zadnjem braniku (startni br. 10 ) . Pretpostavka je da su i oni u to doba stavljali ili skidali kako im se prohtje. Meni je prevagnula fotografija iz BMW-ovog muzeja gdje je izložen ovaj automobil (bez startnog broja ali sa svim naljepnicama koje posjeduje i moj u 1:18).Ako su oni pogriješili,mogu i ja.
U krajnjem slučaju,ti gumeni dodaci su još uvijek u kutiji,a bili su prikačeni običnim komadom tanke žice................dakle lako se vrati u prvobitno stanje.