Gligi
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
Nesto od ovih dana. . .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto od ovih dana. . .
![]()
![]()
Lepi novitetiAli ova dva su mi tako poznata. . . Pitam li se sto
Prva scania mi je bila prva mesalica i ujedno jedan od prvih kamiona, a druga scania je bila poslednji model sto sam uzeo u NS-u pre no sto sam se preselio
![]()
Ajd kad nemamo radnju bar da uzivamo u njoj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Radnja je odlicna,bas nam hvali tako nesto..
Pozz svima... Ja sam nov u ovom hobiju,ali sam dosta naucio od vas na ovom forumu... Nadam se da cemo u buducnosti saradjivati![]()
Ti, Goran i Bane NS bi se preselili u nju... Joooj kako je lepo mastati.![]()
Da znas,bas sada ide reklama na tv-u ,onih par likova koji su se preselili u kafic,pa im ona riba donosi stalno hladno pivo...
Tako bi i mi,ne bi isli kuci uopste![]()
Preselili bi nase kolekcije u radnju pa bi onda zajedno uzivali![]()
Treba se raspitati kakva je mogucnost uvoza malo kvalitetnijih modela...
Mozda bi se u neko skorije vreme i mogla otvoriti specijalizovana radnja za nas hobi,samo ako postoje uslovi za nju...
Jos zanimljivije bi bilo kad bi mogli naci neke rashodovane,starije masine koje prave kalupe za die cast,pa da otpocnemo neku domacu radinost... Sta cu,masta je cudo...![]()
PozdravAjde napisi nesto vise o sebi, modelima koje skupljas...
Ideja nije losa .Neko od vas treba da otvori samo firmu u recimo Nemackoj samo na papiru na mora to biti biro zgrada ili neka prostorija .Robu bi nabavljao direktno u fabrikama koja je puno jevtinija naravno i bez 19% poreza za prenos .Tu robu treba samo doneti za Srbiju a i tamo treba otvoriti firmu koja bi tu robu dalje plasirala vama naravno po narudzbini sta ko zeli i bilo bi to puno jevtinije za sve vas.U tom slucaju otpada ono 10-12€ postarina i ostalo +19% porez plus popust na vise itd .Sve je to jedna lepa ideja za vas mlade a ako bi neko i zeleo ja bi mu ako bi mu zatrebalo besplatno pomogao koliko bih mogao.Otvoris firmu u Srbiju pa dodjes u EU pa i tamo jednu e onda je sve to lako.
Cim otvoris firmu u Srbiji odma te saskoce sa porezima i ostalim zezalicama.![]()