Skidam ti kapu Ivane! Preteran model!
Moze li se znati cena istog? Cisto sam radoznao

Moze li se znati cena istog? Cisto sam radoznao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za ovo se nema reci vrhunac.
Zahvaljujuci kolegi Zekiboki stigao u kolekciju WANDERER W 35K ROADSTER RICKO 1/18
![]()
I dalje sam odusevljen modelom,prelep je..
Uzivaj
Ivane pobedio si brate model je pravi ubica .odusevljen sam![]()
U cemu...? Mi se ovde ne takmicimo. Vec razmenjujemo utiske o modelima koje sakupljamo.
Goranp svidja mi se model,ja posebno volim te stare modele,ali boja mu lezi strava.![]()
Evo malo da dopunim pricu o Wandereru.
To je Nemacka firma koja je proizvodila biciklove,motore i automobile i osnovana je 1896 godine,da bi se kasnije prikljucila DKW,HORCH i AUTO UNION i osnovali ime AUDI.Konkretan model W25 K je proizvodjen od 1936 do 1938 i napravljeno je 257 kom.
Imao je motor od 6 cilindara i zapreinu od 1950 kubika.85 KS je bilo dovoljno da automobil od 1 tonu razvije 150 km/h.Imao je dobos kocnice na sva cetiri tocka,4-stepeni manualni menjac,dvogrli Solex-ov karburator.....
Nadam se da nisam bio naporan ali model je odlicno odradjen pa mislim da zasluzuje jedan mali istorijat![]()
Radi tačnijeg informisanja mala ispravka. DKW, Horch, Wanderer i Audi ujedinjeni su u grupaciju AUTO UNION. Četiri firme karakterisala su četiri prstena, koja posle propasti grupacije nasleđuje AUDI i nosi kao zaštitni znak do današnjih dana. Pozdrav.Evo malo da dopunim pricu o Wandereru.
To je Nemacka firma koja je proizvodila biciklove,motore i automobile i osnovana je 1896 godine,da bi se kasnije prikljucila DKW,HORCH i AUTO UNION i osnovali ime AUDI.Konkretan model W25 K je proizvodjen od 1936 do 1938 i napravljeno je 257 kom.
Imao je motor od 6 cilindara i zapreinu od 1950 kubika.85 KS je bilo dovoljno da automobil od 1 tonu razvije 150 km/h.Imao je dobos kocnice na sva cetiri tocka,4-stepeni manualni menjac,dvogrli Solex-ov karburator.....
Nadam se da nisam bio naporan ali model je odlicno odradjen pa mislim da zasluzuje jedan mali istorijat![]()
Woah...SUPER JE!!! Hvala puno. Uh...klasika.
Woah...SUPER JE!!! Hvala puno. Uh...klasika.
Sto bi rekli u Sapcu "Ciganski mercedes"ma salim se malo model je stvarno super.
Valjda je od onih novijih Revell modela sto imaju tepih unutra,jer ranije serije su bile plasticne kao kod Buraga i Maista.
Ako je crno-sivi unutra onda bi trebao da je tapaciran,a bez bi trebao biti obicni plasticni
Model za svaku pohvalu,zasluzuje mesto u kolekciji samim tim sto ga je bilo puno na nasim putevima,mada sad vec redje se moze naci dobar primerak,a i po celom svetu ga je bilo narocito u Arapskim zemljama![]()