AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo jedna mala restauracija : Lotus jps 1/18 od Corgija .
bio ovakav :
dsc06422.jpg

Sada je ovakav :
lotus001.jpg

lotus004.jpg

A što se tiče Ferrarija kolega ......... ti si sretnik

Uh, fali mi ova Modena...trazim je dosta dugo, ali bezuspesno...:(:(:(

Ja sam je dosta davno kupio i time zatvorio Bburagovu kolekciju Ferrarija(svih 12)
Modena je poslednji Ferrari koji je fabrika izbacila,mada postoje glasine da je cak napravljena i kabrio varijanta koja nikada nije izbacena u komercijalnu prodaju,a u fabrici je zatecen izvestan br. tih modela koji danas puno vredi.
Ja modenu nisam skoro video ni po sajmovima ni po oglasima,ali ako je negde nadjem znaces;)
Veliki poz

Ja sam je dosta davno kupio i time zatvorio Bburagovu kolekciju Ferrarija(svih 12)
Modena je poslednji Ferrari koji je fabrika izbacila,mada postoje glasine da je cak napravljena i kabrio varijanta koja nikada nije izbacena u komercijalnu prodaju,a u fabrici je zatecen izvestan br. tih modela koji danas puno vredi.
Ja modenu nisam skoro video ni po sajmovima ni po oglasima,ali ako je negde nadjem znaces;)
Veliki poz

Vazi...

Umetnik si, stvarno... Sretnik???? Pa to je IV 1.18 model u mojoj kolekciji. Sretnik je nebeski, ili dido........

Otkriću ti malu tajnu , kada sam razgovarao sa didom pre neki dan u ns otkrio mi je da on nekada mora da misli koji model ima a koji nema pa mu se čak desi da kupi isti , zato si ti sretnik jer imaš samo četiri modela ali ekstra klase u kojima možeš da uživaš svaki dan inače i dida je tek godinama uspeo da nakupi te modele zato nemoj žuriti . I da nezaboravim hvala tebi i ostalim kolegama na komentarima o mom modelu ! Pozdrav !:super::super:

Evo da pokazem i svoju nedavnu restauraciju Ferrarija 360 Spider 1:18 od Hot Wheelsa.

Kada je stigla bila je ovakva : izgrebano i mutno staklo, bez onih roll barova iza sedista, otkinuta i izgubljena hauba, zadnja hauba izvitoperena, sve u svemu lose...

Pre :

Malo domace radinosti, papira i kartona :

Malo upaljaca i plastike

I gotov proizvod :

Novo kod mene :skace:

Ferrari Dino 156 F1 - 1961 - Sharknose GP Italien, Phil Hill 1.18 CMC

Nemojte zameriti na slikama radjene su sa Sony Ericsson-om P1i (cim stigne fotoaparat sa popravke bice boljih na Flickr-u).

Pozdrav svima.

dsc00053y.jpg

dsc00055yu.jpg

dsc00052qr.jpg

dsc00041.jpg

dsc000411t.jpg

dsc000418.jpg

dsc00043kg.jpg

dsc00044kx.jpg

Hvala veliko Peri.

Back