AUTOMOBILI U RAZMERI

URL=http://img85.imageshack.us/i/g55c.jpg/]
g55c.th.jpg
[/Evo malo da neko place dok ne stigme

Dogovor je pao :super: Jedva cekam da stigne moj (sam sebi od sebe) rodj.poklon

m068leftmed.jpg

Poslednja izmena:
Svaka cas Gligi!!! Pazi kad paris kamione i prikolice :) I lepo za buduce novitete :) Imam oba i vrede svake pare :)
Ja sam ovaj vikend bio u Cikagao i nadao sam se da ce biti noviteta. Dva herpina distributera sam imao u planu da posetim, i kad sma dosoa trazio, zvao, isao i nista. . . Nijedan ne radi :cry:

Svaka cas Gligi!!! Pazi kad paris kamione i prikolice :) I lepo za buduce novitete :) Imam oba i vrede svake pare :)
Ja sam ovaj vikend bio u Cikagao i nadao sam se da ce biti noviteta. Dva herpina distributera sam imao u planu da posetim, i kad sma dosoa trazio, zvao, isao i nista. . . Nijedan ne radi :cry:

Nalozio sam se na gradjevince, a ova dva su mi vrh:D Ne znam kolko su evropljani popularni tamo u americi, a herpa ima slabo amera u ponudi tako da je mozda i to uzrok toga??

Nalozio sam se na gradjevince, a ova dva su mi vrh:D Ne znam kolko su evropljani popularni tamo u americi, a herpa ima slabo amera u ponudi tako da je mozda i to uzrok toga??

Ovde slabo mozes naci u 1:87 bilo sta, pojma nemam zato. . . Herpa ima poprilicno dobavljaca, ali da se moze naci sta sve slabo. Na jugu koliko sam video nema nista (nesto mozda na Floridi), na severu ih vec ima podosta, ali pitanje je ko od njih jos radi, a ko ne. Jer ova dva sto sam imao u Cikagu ne postoje. . . A onaj jos veci problem su cene, jer ipak herpini modeli, pored svog kvaliteta, nisu toliko jeftini i na e-bay se vec mesecima prodaju neki modeli, ali posto su im svima cene preko 30$ niko ih ne uzima. Generalno, modeli dostizu cene do 20$ u najboljem slucaju ako je neki standardni model u pitanju, a ako je neka egzotika onda oko 25 najvise 30 (a isti takav model recimo herpa ne da ispod 40), a Herpini modeli preko dobavljaca toliko kostaju u startu tako da tu se moze naci razlog za nezastupljenost na trzistu. . . I kad gledam ovako, najvise modela sam uzeo na aukcijama i to za najmanje para, a cim je da se kupi van aukcije onda cami bukvalno mesecima na prodaju. . .
I sad ne znam koliko znas ali nesto sam citao da je Herpa opet zapala u neke finansiske probleme i da joj opet preti bankrot. . . Tako da i to moze biti problem, ko zna. . . Ali da mi smeta sve to smeta mi, jer nikao nabaviti neke dobar model i neki malo egzoticniji sto sam sada poceo da radim koa i ti :)
Sada se trudim samo nabavljati one sa 4 osovine :)

Back