AUTOMOBILI U RAZMERI

Pazi taj komplet je pre bio nekih 30-ak eura u Herpinom katalogu, a lik ga prodaje vec malo duze tako da po tome ugradio se nekih 5€, e sad ima ga na modelcarworld-u za 18€?? a gde je postarina, pa da se da nesto vozacu busa, a i taj sto ti naruci da se eventualno ugradi nesto. . . pa da sve to stigne. . . Tako da od tih kombinacija nema nista. . .

Pazi taj komplet je pre bio nekih 30-ak eura u Herpinom katalogu, a lik ga prodaje vec malo duze tako da po tome ugradio se nekih 5€, e sad ima ga na modelcarworld-u za 18€?? a gde je postarina, pa da se da nesto vozacu busa, a i taj sto ti naruci da se eventualno ugradi nesto. . . pa da sve to stigne. . . Tako da od tih kombinacija nema nista. . .

Au brate al digoste cene u nebesa,a onda se pitate sto niko ne nabavlja nove modele u kolekciju.:whistling:

Au brate al digoste cene u nebesa,a onda se pitate sto niko ne nabavlja nove modele u kolekciju.:whistling:

Ma gledam ja non stop na modelcarworld-u, primamljive cene ali kad se proracunas nije to to:confused: Da si u Germaniji i sl. ok, ali ovako nema nista od toga. Zato uzmes narucis sta ti se svidja i ovaj lik te cepne 2-3€ po modelu sto je zanemarljivo i sve ok:D

E a stigla i cetvorka u razmeri 1\24.Auto solidno uradjen,motor dobro prikazan,unutrasnjost perfektna ,ali izvinite zbog slike unutrasnjosti malo mutna,ali sedista uradjena bas kakva su bila te 62,menjac normalno za sadjenje paprike:D retrovizor postavljen dole,cak i zadnje sediste uradjeno original.Sva svetla su super uradjena i nisu crtana i bojena sto strasno mrzim kod modela.Mana su mu felne koje nisu dobro pokazane jere kod originala imaju tri srafa.Sve u svemu za koliko para, doooobraaaa muzika.:)

E a stigla i cetvorka u razmeri 1\24.Auto solidno uradjen,motor dobro prikazan,unutrasnjost perfektna ,ali izvinite zbog slike unutrasnjosti malo mutna,ali sedista uradjena bas kakva su bila te 62,menjac normalno za sadjenje paprike:D retrovizor postavljen dole,cak i zadnje sediste uradjeno original.Sva svetla su super uradjena i nisu crtana i bojena sto strasno mrzim kod modela.Mana su mu felne koje nisu dobro pokazane jere kod originala imaju tri srafa.Sve u svemu za koliko para, doooobraaaa muzika.:)

Zabravih slike:lol:

Prilozi

• P8220072.jpg
    P8220072.jpg
    24,5 KB · Pregleda: 15
  • P8220080.jpg
    P8220080.jpg
    27,6 KB · Pregleda: 15
  • P8220081.jpg
    P8220081.jpg
    22,3 KB · Pregleda: 13
  • P8220082.jpg
    P8220082.jpg
    27,1 KB · Pregleda: 15

Muzika je super duplo su jeftiniji nego preko grane,a za te novce su super odradjeni.Isto vazi i za Cararamu u 1/24 :super:

@Gligi kod mene narucis i po toj ceni koja je po toj ti i donesem a po neki i dzabice.Evo kod jednog drugara u Kostolcu imas jedno 4-5 komada slicni onima sto sam donosio pa ako te interesuje javi mi se tu je ona serija od aktimela kamioni.pozdrav

@Gligi kod mene narucis i po toj ceni koja je po toj ti i donesem a po neki i dzabice.Evo kod jednog drugara u Kostolcu imas jedno 4-5 komada slicni onima sto sam donosio pa ako te interesuje javi mi se tu je ona serija od aktimela kamioni.pozdrav

Evo vidis sta je covek.Lepo se ponudio da dobavi modele bez naknade a ne kao neki da nam deru kozu kad kod nas po prodavnicama nema bas bog zna sta.:bye:

Pero,kako mozemo preko tebe naruciti. Jel preko nekog sajta,pa da ti javimo gde da uzmes,ili vec imas odredjeno mesto gde uzimas?,ili kako vec?

Pa evo za sve vas osim za Bokiboki koji me je zajebao.Vi nadjete na bilo kojem sajtu koji je u nemackoj Modelissmo iliHerpa ili neznam ni ja koji pa zajednicki vidimo cenu pa ja to narucim a vi po toj ceni platite kod jednog drugara u beogradu.Ili ja vam posaljem autobusom ali autobuzdjija trazi 20€ po tasni da to donese sto znaci imate dodatna kostanja.A ako ja dolazim licno onda vam donesem nadjemo se negde popijemo po jednu i to je to.To sto ja gubim vreme ne kosta nista ja sam penzioner.Pozdrav

Ima tu i Ferrari-a od Kyosho-a,naravno.Ukupno sedam komada.
Ferrari mi je od Buraga.......12 komada,dakle svi modeli ,bez varijacija, koji su izbačeni na tržište te sam odlučio da naredni modeli Ferrari-a koje nabavljam budu od Kyosho-a. Još ih dosta fali.

Evo jos malo novosti

1. Ferrari 288 GTO 1:18 Bburago, malo modifikovan

Evo i 1:1

2. Ferrari 250 Testa Rossa 1:24, takodje Bburago. Malo sam se "igrao" sa bojama i Oracal folijama i evo rezultata.

Pre :

Posle :

Poslednja izmena:

Back