goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
. . . 35€
Pa dosta je zaradio taj ko ti je doneo taj kompletic celih 17 evra .Bas te je oderao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . . 35€
Pa dosta je zaradio taj ko ti je doneo taj kompletic celih 17 evra .Bas te je oderao![]()
"oderao" me je za celih 8 eura . . . sto i nije strasno. . .
Pa dosta je zaradio taj ko ti je doneo taj kompletic celih 17 evra .Bas te je oderao![]()
Greska 7€![]()
Pazi taj komplet je pre bio nekih 30-ak eura u Herpinom katalogu, a lik ga prodaje vec malo duze tako da po tome ugradio se nekih 5€, e sad ima ga na modelcarworld-u za 18€?? a gde je postarina, pa da se da nesto vozacu busa, a i taj sto ti naruci da se eventualno ugradi nesto. . . pa da sve to stigne. . . Tako da od tih kombinacija nema nista. . .
Au brate al digoste cene u nebesa,a onda se pitate sto niko ne nabavlja nove modele u kolekciju.![]()
Aco koja je pumpa u pitanju, tj. jel neka privatna ili neka veca?
E a stigla i cetvorka u razmeri 1\24.Auto solidno uradjen,motor dobro prikazan,unutrasnjost perfektna ,ali izvinite zbog slike unutrasnjosti malo mutna,ali sedista uradjena bas kakva su bila te 62,menjac normalno za sadjenje paprikeretrovizor postavljen dole,cak i zadnje sediste uradjeno original.Sva svetla su super uradjena i nisu crtana i bojena sto strasno mrzim kod modela.Mana su mu felne koje nisu dobro pokazane jere kod originala imaju tri srafa.Sve u svemu za koliko para, doooobraaaa muzika.
![]()
E a stigla i cetvorka u razmeri 1\24.Auto solidno uradjen,motor dobro prikazan,unutrasnjost perfektna ,ali izvinite zbog slike unutrasnjosti malo mutna,ali sedista uradjena bas kakva su bila te 62,menjac normalno za sadjenje paprikeretrovizor postavljen dole,cak i zadnje sediste uradjeno original.Sva svetla su super uradjena i nisu crtana i bojena sto strasno mrzim kod modela.Mana su mu felne koje nisu dobro pokazane jere kod originala imaju tri srafa.Sve u svemu za koliko para, doooobraaaa muzika.
![]()
@Gligi kod mene narucis i po toj ceni koja je po toj ti i donesem a po neki i dzabice.Evo kod jednog drugara u Kostolcu imas jedno 4-5 komada slicni onima sto sam donosio pa ako te interesuje javi mi se tu je ona serija od aktimela kamioni.pozdrav
@Gligi kod mene narucis i po toj ceni koja je po toj ti i donesem a po neki i dzabice.Evo kod jednog drugara u Kostolcu imas jedno 4-5 komada slicni onima sto sam donosio pa ako te interesuje javi mi se tu je ona serija od aktimela kamioni.pozdrav
Par slika na brzinu