AUTOMOBILI U RAZMERI

Pozdrav Aco. :super: Pojavili su se i u BGD-u Quattroruote Collection

porsche911a.jpg

Ovde ces zasnati sve sto ti treba u vezi tih modela http://diecast1-24.blogspot.com/2008/12/quattroruote-collection-25.html

http://diecast1-24.blogspot.com/search/label/Quattroruote Collection

Hvala braticu,danas sam kupio reno 4 iz 1962 iz te kolekcije a sutra idem da kupim alfu djuliu iz 1965.Sutra slike.Kod mene se pojavili na benzinskoj pumpi i steta sve po jedan model.Pumpadzija kaze da im dolazi neki trgovacki putnik i donosi im te modele.Po ceni od 870 dinara oni su super

Pozdrav svim kolekcionarima!
Ja imam Bburago 1992 Dodge Viper RT10 u razmeri 1:18 koji sam dobio pre jedno 10 godina na poklon, ovakav:
10ek486.jpg

Sad gledam slike, i bas ste me zainteresovali... Gde se u Novom Sadu mogu nabaviti modeli automobila, i koje su otprilike cene za koje razmere?

Pozdrav svim kolekcionarima!
Ja imam Bburago 1992 Dodge Viper RT10 u razmeri 1:18 koji sam dobio pre jedno 10 godina na poklon, ovakav:

Sad gledam slike, i bas ste me zainteresovali... Gde se u Novom Sadu mogu nabaviti modeli automobila, i koje su otprilike cene za koje razmere?

1/43 od 300 do 800, 1/24 od 800 do 1500, 1/18 od 1000 do 4000. Ovo su uglavnom cene za BBurago, Maiso, Welly, Motor Max, Mondo Motors... U Beogradu. Izbor modela kriva kara, snadji se kako znas i umes :neutral: Kapiram da je u NS isto. Za lokacije prodavnica... Odgovorice ti Novosadjani.:bye:

1/43 od 300 do 800, 1/24 od 800 do 1500, 1/18 od 1000 do 4000. Ovo su uglavnom cene za BBurago, Maiso, Welly, Motor Max, Mondo Motors... U Beogradu. Izbor modela kriva kara, snadji se kako znas i umes :neutral: Kapiram da je u NS isto. Za lokacije prodavnica... Odgovorice ti Novosadjani.:bye:

Cene su tu negde + - 100-200 din.Radnje imas u Novosadskog sajma(SVRCA),na Novom Naselju kod Doma zdravlja (TOY SHOP) ima jos u Tempu ,Merkatoru i Turbolimacu.
Ne znam koji su proizvodjaci jer ne sakupljam to merilo(imam 10-ak komada koji mi se svidjaju)

Svaka cast Gligi :) Lepo lepo, imam tu donju prikolicu na jednom i jako dobro je uradjena :)
Inace i kod mene ima neki novi stvari:

Malo razocarenje kako je uradjen. Detalji jesu super i sve ali ocekivao sam da ce se zadnji deo podizati, sto nije slucaj. Sve u svemu fin kamioncic :)
154772.jpg

155298.jpg

Ukupno sada imam 7 mesalica u 1:87 :D

I definitivno najveci novitet kod mene

155205.jpg

A kao novitete imam jos jednog dafa 3300 cime sam kompletirao sve moguce varijacije kabine na tom modelu, i imam jos jednu Scaniu mesalicu sa 4 osovine. A kad ih poslikam kacim slike :)
Zao mi je samo sto se od herpe sve stvari jako brzo raspordaju, a serije su im prilicno male, tako da modeli od vec pre nekoliko meseci ne mogu vise da se kupe. . .

Svaka cast Gligi :) Lepo lepo, imam tu donju prikolicu na jednom i jako dobro je uradjena :)
Inace i kod mene ima neki novi stvari:

Malo razocarenje kako je uradjen. Detalji jesu super i sve ali ocekivao sam da ce se zadnji deo podizati, sto nije slucaj. Sve u svemu fin kamioncic :)
154772.jpg

155298.jpg

Ukupno sada imam 7 mesalica u 1:87 :D

I definitivno najveci novitet kod mene

155205.jpg

A kao novitete imam jos jednog dafa 3300 cime sam kompletirao sve moguce varijacije kabine na tom modelu, i imam jos jednu Scaniu mesalicu sa 4 osovine. A kad ih poslikam kacim slike :)
Zao mi je samo sto se od herpe sve stvari jako brzo raspordaju, a serije su im prilicno male, tako da modeli od vec pre nekoliko meseci ne mogu vise da se kupe. . .

Lepo,lepo,nisam ni sanjao da se ovi kamioni mogu naci u tako dobrom izdanju VRH:super:

Back