AUTOMOBILI U RAZMERI

Prodajem sledece:

S6300174.jpg

S6300175.jpg

S6300176.jpg

S6300177.jpg

S6300178.jpg

S6300180.jpg

S6300179.jpg

razmera i cena?

Momci nije me bilo neko vreme.Da pokazem nesto ija.Iznenadjen sam kvalitetom firme MOTOR MAX koja je otprilike u rangu sa cararamom.Nabavio sam dva mode la kod nas u jagodini po ceni od 366 dinara i za te pare se dobija solidan model.Kupio sam peugeot 407 i plimouth camionet iz 1941, u razmeri 1\43.Evo modela.kod oba modela boja je odlicna i dobro su prikazani detalji.Kod peugeota iako se ne otvaraju vrata vidi se enterijer koji je uradjen super cak i sedista si presvucena crvenom bojom i u podsecaju na ricaro sedista.

Totalno me je oduševio ovaj Peugeot 407. Svaka cast za model!

I momci evo jednog modela,poklon od moje drage zenice.:D Gde ga je iskopala neznam,ali model je firme motor max a auto pagani zonda.Auto je prelep.Odlikuje se lepim oblinama,boja mu stoji super a unutrasnjost perfektna za model koji kosta 366;) din.

Prilozi

• P7130061.jpg
    P7130061.jpg
    36,5 KB · Pregleda: 15
  • P7130062.jpg
    P7130062.jpg
    37,9 KB · Pregleda: 13
  • P7130063.jpg
    P7130063.jpg
    31,1 KB · Pregleda: 13
Braticu kada sam ga video i ja sam pao i jos po kojojceni.A ima jos jedan model koji me je odusevio PAGANI ZONDA stavicu sliku i on je strava

I momci evo jednog modela,poklon od moje drage zenice.:D Gde ga je iskopala neznam,ali model je firme motor max a auto pagani zonda.Auto je prelep.Odlikuje se lepim oblinama,boja mu stoji super a unutrasnjost perfektna za model koji kosta 366;) din.

U pravu si za ovaj Pagani. Nije ni on tako loš. Više me je iznenadio spojler , koji prvi put vidim da je urađen sa prekidom u sredini. ipak više mi se dopao onaj Peugeot 407. A inače svaka ti čast za ženu. Kad bih samo i ja imao sreće da da naiđem na takvu. Obično me devojke kada im kažem da skupljam modele automobila , gledaju kao da sam pao sa Marsa. Uskoro ću postaviti slike nekih modela koje imam u kolekciji.

U pravu si za ovaj Pagani. Nije ni on tako loš. Više me je iznenadio spojler , koji prvi put vidim da je urađen sa prekidom u sredini. ipak više mi se dopao onaj Peugeot 407. A inače svaka ti čast za ženu. Kad bih samo i ja imao sreće da da naiđem na takvu. Obično me devojke kada im kažem da skupljam modele automobila , gledaju kao da sam pao sa Marsa. Uskoro ću postaviti slike nekih modela koje imam u kolekciji.

Daj da vidimo te Burago malisane...:klap: Ocekujem da nam pokazes neke stare modele (high resolution naravno) koje smo mozda imali kao mali i odavno zaboravili.

Novina kod mene:

Renault 11 u tazmjeri 1:43.
Renault 5 Campus 1:43
Opel Kadet b 1:43

Jel' radi neko od vas restauraciju razbijenih inelakiranih modela?

Imam masu modela koji su dosta osteceni i stvarno ne znam sto bi sa njima do da ih bacim u smece... :(

Nije mi fotoaparat pri ruci da fotografisem te modele ali u principu nekom fale vrata, nekom guma, nekom hauba ili gepek ili ima sve ali je ostao bez laka i tako to...

Novina kod mene:

Imam masu modela koji su dosta osteceni i stvarno ne znam sto bi sa njima do da ih bacim u smece... :(

Nije mi fotoaparat pri ruci da fotografisem te modele ali u principu nekom fale vrata, nekom guma, nekom hauba ili gepek ili ima sve ali je ostao bez laka i tako to...

Radim ja nesto, evo upravo sutra zavrsavam jedan kamion koj sam dobio od kolege iz novog sada, i u ponedeljak pocinjem da mu pravim prikkolicu

:per::per::per:

Radim ja nesto, evo upravo sutra zavrsavam jedan kamion koj sam dobio od kolege iz novog sada, i u ponedeljak pocinjem da mu pravim prikkolicu

:per::per::per:

Ako ih zelis davaj adresu pa cu ti sve poslat' pocetkom avgusta kad dodjem u Srbiju jer odavde ne idu posiljke navise... 'ebo ih platni promet!!!

I mogao bi da postavis fotke prije i poslije radova, da vidimo kakav si majstor... ;)

Novina kod mene:

Radim i ja restauracije. Trenutno zavrsavam Ferrari 308 GTS. Koje razmere su modeli?

Novina kod mene:

Mene interesuje u kojoj su razmeri ti tvoji modeli. Reci mi da li imaš neke od BBURAGA (posebno me interesuje serija 1/43 , a mogu i neki drugi). Ja imam neke modele od BBURAGA u razmeri 1/43 , koje bih da poklonim , pa ako te interesuje , mogu da ti pošaljem slike. Da li dolaziš u Beograd? Mene generalno najviše interesuje serija 1/43. Ja sam par modela od BBURAGA , koji su bili u lošem stanju , to jest ostali bez farbe i točkova , sredio , pa ako mogu i slike njih da postavim.

Novina kod mene:

Ija radim ali samo u razmeri 1\43.Imas li nesto od ruskih starih modela ili bilo sta u toj razmeri.

Mene interesuje u kojoj su razmeri ti tvoji modeli. Reci mi da li imaš neke od BBURAGA (posebno me interesuje serija 1/43 , a mogu i neki drugi). Ja imam neke modele od BBURAGA u razmeri 1/43 , koje bih da poklonim , pa ako te interesuje , mogu da ti pošaljem slike. Da li dolaziš u Beograd? Mene generalno najviše interesuje serija 1/43. Ja sam par modela od BBURAGA , koji su bili u lošem stanju , to jest ostali bez farbe i točkova , sredio , pa ako mogu i slike njih da postavim.

Ija radim ali samo u razmeri 1\43.Imas li nesto od ruskih starih modela ili bilo sta u toj razmeri.

'ebo vas 1:43... :D To i ja u najvisoj mjeri sakupljam... Imam jednu suzuki vitaru u dosta losem stanju iz te razmjere...

A za tebe Aco imam onu tvoju razmjeru kamiona... poslacu ti jedno 10-ak komada u solidnom stanju

Back