AUTOMOBILI U RAZMERI

Opasan je ovaj "kratez"ali ga cekam na mojoj krivini!!!!!

Prilozi

• 70311gn01.jpg
    70311gn01.jpg
    136,7 KB · Pregleda: 5
  • 70312wb.jpg
    70312wb.jpg
    57,5 KB · Pregleda: 4
Vidim svasta se ovde kupuje ili ce da se kupi. Lepo nema sta :)
Evo i moja dva noviteta i mislim da ce ovo biti poslednji noviteti na neko duze vreme. Malo se stislo sa parama pa ne moze bas stalno i svakog meseca :D

Sve skupa

Setra S431D

DAF 95

Vidim svasta se ovde kupuje ili ce da se kupi. Lepo nema sta :)
Evo i moja dva noviteta i mislim da ce ovo biti poslednji noviteti na neko duze vreme. Malo se stislo sa parama pa ne moze bas stalno i svakog meseca :D

Lepi modeli kod tebe kao i uvek, nema sta:D Jel setra rietze?? A sto se tice pauze sa modelima, samo polako bice modela. Tvoja kolekcija se sastoji iz vrhunskih modela, a sve sto je lepo i kvalitetno ima i cenu, tako da je sve jasno;) Veliki pozz

Lepi modeli kod tebe kao i uvek, nema sta:D Jel setra rietze?? A sto se tice pauze sa modelima, samo polako bice modela. Tvoja kolekcija se sastoji iz vrhunskih modela, a sve sto je lepo i kvalitetno ima i cenu, tako da je sve jasno;) Veliki pozz
Nije Rietze, onu sto mi nisu poslali bila je rietze ova je awm. I dosta je detaljno uradjena, i kao kod svih awm-ova gumeni tockici :)
tako da ako ko naletina neki awm ima moju preporuku.

Pozdrav ! Pošto nisam nabavio ništa novo restauriraosam ovaj stari Corgijev model Mclarena m23b 1/18 , došao je ovakav :
dsc06421k.jpg

A sada izgleda ovako :
f1014.jpg

f1015.jpg

f1016.jpg

f1017.jpg

Naravno ovaj model nemože dase meri sa novim modelima poznatih firmi ali ja sam sretan kada mogu nekog ,,starca ,,vratiti u život i lično meni ovi stari modeli su mi vrlo dragi !

Pozdrav ! Pošto nisam nabavio ništa novo restauriraosam ovaj stari Corgijev model Mclarena m23b 1/18 , došao je ovakav :
dsc06421k.jpg

A sada izgleda ovako :
f1014.jpg

f1015.jpg

f1016.jpg

f1017.jpg

Naravno ovaj model nemože dase meri sa novim modelima poznatih firmi ali ja sam sretan kada mogu nekog ,,starca ,,vratiti u život i lično meni ovi stari modeli su mi vrlo dragi !

Svaka cast! I ja sam radio na Ferrariju 456 gt od Bburaga. Zavrsio sam ga danas, pa uskoro slede i slike.

dsc06421k.jpg

A sada izgleda ovako :
f1014.jpg

f1015.jpg

f1016.jpg

f1017.jpg

BRUKA! Ja sam od onih koji vone novo i samo novo.... Gledam slike i ne verujem.Svaka cast.

Svaka cast za kolekcije i izbor modela
Ja sam moju kolekciju predstavljao ovde ali sumnjam da ste imali prilike da je vidite a i malo je specificna
Skupljam samo americke automobile, najvise u 1:24 mada imam par 1:18 i brdo 1:43 i hot wheelsa. Marke su uglavnom standardne ( maisto, motor max, mondo motors ), mada imam i Yat Minga a najvise sam ponosan na Johnny Lightning ( 10tak kom ) koji nije nesto vrhunski po detaljima, mada je jako dobar ali je jako redak u evropi.

aaaaj7.jpg

bbbsw3.jpg

2ag23j7.jpg

to sto se vidi iza je 1:6 model Hemi 426 motora sa pokretnim delovima ;)

Back