<< Obelix >>
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto ko Porsche 50€.
Ja narucujem ovaj, u najskorije vreme.
![]()
Ivane jesi posecivao ovaj sajt www.modelcarworld.de
evo ga AA u 1:18: http://www.modelcarworld.de/relaunc...=&c1=&f2=&c2=&f3=&c3=&start=&dif=&t=temindexa
Vidim svasta se ovde kupuje ili ce da se kupi. Lepo nema sta
Evo i moja dva noviteta i mislim da ce ovo biti poslednji noviteti na neko duze vreme. Malo se stislo sa parama pa ne moze bas stalno i svakog meseca![]()
Da li bi posedovao ovog Forda???
Moram vam priznati,meni se svidja!
Evo malo i drugu Aleksandru Audi V8 Quattro Minichamps
Kako mu se hauba podize (kao na pravom)![]()
![]()
Nije Rietze, onu sto mi nisu poslali bila je rietze ova je awm. I dosta je detaljno uradjena, i kao kod svih awm-ova gumeni tockiciLepi modeli kod tebe kao i uvek, nema staJel setra rietze?? A sto se tice pauze sa modelima, samo polako bice modela. Tvoja kolekcija se sastoji iz vrhunskih modela, a sve sto je lepo i kvalitetno ima i cenu, tako da je sve jasno
Veliki pozz
Pozdrav ! Pošto nisam nabavio ništa novo restauriraosam ovaj stari Corgijev model Mclarena m23b 1/18 , došao je ovakav :![]()
A sada izgleda ovako :
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno ovaj model nemože dase meri sa novim modelima poznatih firmi ali ja sam sretan kada mogu nekog ,,starca ,,vratiti u život i lično meni ovi stari modeli su mi vrlo dragi !
Pozdrav ! Pošto nisam nabavio ništa novo restauriraosam ovaj stari Corgijev model Mclarena m23b 1/18 , došao je ovakav :![]()
A sada izgleda ovako :
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno ovaj model nemože dase meri sa novim modelima poznatih firmi ali ja sam sretan kada mogu nekog ,,starca ,,vratiti u život i lično meni ovi stari modeli su mi vrlo dragi !
Evo malo i drugu Aleksandru Audi V8 Quattro Minichamps
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako mu se hauba podize (kao na pravom)![]()
![]()