compfreak
Zainteresovan član
- Poruka
- 318
Pozdrav horvi.Sta vas je ljudi sa 1\18.Ima li jos neko sa 1\43 osim bane ns i mene.
![]()
Skupljam i ja 1:43
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav horvi.Sta vas je ljudi sa 1\18.Ima li jos neko sa 1\43 osim bane ns i mene.
![]()
Ferrarije i takmicarska vozila iz 60 i 70 tih skupljam, tako da nisu za prodaju ili razmenu...
![]()
Ja imam najvise modela u toj razmjeri... 26 komada...![]()
1/18??? Aleksandre, intervenisi molim te!![]()
![]()
![]()
Evo i Yatminga
Ja skupljam 1/43 i to gotovo isključivo Bburago , zato što mi se sviđa kako su oni urađeni. Naravno pored toga dolaze u obzir i modeli drugih firmi , ali u mnogo , mnogo manjem broju. koliko sam mogao da primetim , malo ima onih koje interesuje ova serija i ovaj proizvođač. Ja sam nudio za džabe , nudio da menjam za neke druge i prodavao modele koji mi nisu potrebni , i ništa. Stvarno ne razumem ljude da im je toliko mrzak Bburago u toj seriji (uglavnom je tako). Inače ja i dalje pokušavam da se rešim viška , pa ako nekog slučajno interesuje , nek me kontaktira na private.
Braticu izvini nisam znao,dobro je i old-mne je tu ima nas ima.Samo da kazem ,divim se ljudima koji sakupljaju 1\18,prvenstveno zbog prostora.Ja imam jedan model 1\18 i verujte mi dovoljan mi je.
Zauzeo mi je mesto na polici bar za 5-6 modela 1\43
Sto se tice detaljnosti ukusi su razliciti.Vi momci volite da su autici sto detaljniji i zato su vam idealni 1\18 i tu se slazem sa vama.Ja sakuplam i nove modele ali najvise volim autice 60,70,80-tih godina.Autice kada sam ja bio dete ato je prvenstveno norev,pokazao sam vam par modela i za ruse.Neznam sta bih dao za stare ruse.Ti autici nemaju ni retrovizore ni originalne felne ali ja ih obozavam takve kakvi su i pokusavam da nabavim i mebetoys,polistil,corgi,sve iz tih godina.To su modeli koje ja postujem
,ali ne ptcenjujem ni nove modele.Ja imam skoro 40 god a u ovome sam ako racunamo samo aktivno oko 20 god.
Da li neko ima nekih rashodovanih i ostecenih 1/18 od Bburaga, trebaju mi zbog nekih delova : sedista (prvenstveno recaro i sparco kadice) i felne?
Jel Shelby GT500 Yat Ming?