AUTOMOBILI U RAZMERI

Pogledajte kocioni disc....Detalj koji me odusevljava, a retko koja firma obrati paznju na njega pri izradi modela.

45571075768653936121780.jpg

1/18 Auto art ili Kyosho ali bi pre rekao da je ovaj drugi:cool:

Evo i mojih noviteta. Konacno sam se setio da ih sve poslikam i pokacim.

Svi skupa

AWM
Ovo su mi prvi od njih i moram reci da sam se blago receno zinenadio kako su dobro uradjeni, detalja na sve strane. Tockici imaju prave gume, motor kod zelenog Volvoa je fenomenalno uradjen, oba kamiona imaju retrovizore i oboma farovi su posteno odradjeni, nisu bojeni vec plastika bas za njih.

Herpa
Ovaj nedeljama niko nije hteo da kupi, ja ga na kraju pokupio i izaso me skroz jeftino, sam kamion je bio manje od 4$. Nazalost kad mu se kabina podize ne moze do kraja jer sa druge strane ima neki andrag p ajoj ne da da se podigne kao kod ostalih kamiona.

A ovo je nesto velicanstveno. Kamion kad je stigao kabina mu je bila odvojena u jednom delu od ostatka i videlo se da ima motor, ali nazalost kabina ne moze da se podigne, fiksirana je za ostatk kamiona i to mu je najveci minus, ali ostatak. . . Super je uradjen. . .

Herpa Magic
OK je uradjena, ali nista preterano. Nema retrovizore i mozda joj je to i najveci minus. . .

Malibu
Od njih vec imam jednog Actrosa i lepo rade kamione. Kabinu urade super, lepo se postaraju i za sasiju i ostatak ali zadnji deo zasto zabrljaju ne znam. . . Mogli bi da se malo potrude oko zadnjih farova. . . I svi imaju rupice za rtetrovizore ali iz nekog razloga kamion ne ide u paketu sa retrovizorima. . . Mozda je razlog i cena od malo manje od 4$. . .

Taj stari Daf je dosta dobar. Lepo je uradjen i sve. Zasto niko nije hteo da ga uzme ne razumem, ali ja sam sa njim zadovoljan.
Dogovorio sam se sa likom da mi posalje jednu setru sto ima (doubledecker), a umesto druge sto je trebalo (S417) da mi posalje pare nazad pa cu onda nekom drugom prilikom da pazarim. Ako sve bude OK za par dana kad posalje i kad stigne kacim. Najvise sam cekao te buseve da mi stignu pa da sve kacim ali sa njima se sve to posteno oteglo. . .

Evo kod mene nesto modela.1.golf gti.2.audi tt new.3.peugeot 604 (norev) i poklon od bane ns,kamion.:D

Prilozi

• P1010051.jpg
    P1010051.jpg
    24,5 KB · Pregleda: 7
  • P1010052.jpg
    P1010052.jpg
    32,4 KB · Pregleda: 4
  • P1010053.jpg
    P1010053.jpg
    27,9 KB · Pregleda: 4
  • P1010054.jpg
    P1010054.jpg